Последно съдържание от zack

 1. zack

  Facebook - промени и новости

  Пичове, може да съм изостанал, ама може ли да ми кажета каква е тая "новост", групите ми да се превръщат автоматично в такива, в които всички потребители са одобрени и могат да публикуват. Имам разни групи с по 5-6000 чакащи одобрениe, щото има много спамъри и не искам и с тях да се случи това...
 2. zack

  Тънките номера на веригите!!???

  Само да вметна, че почти всичко е от материала, а той е от скапан по-скапан! И в Калфлана, и в кварталното магазинче! Аз вече не виждам надежда за тая територия. Тук всеки е тарикат, всеки гледа да прецака другия и т.н. От големите вериги, до бабата, която продава край пътя турски домати за...
 3. zack

  Кой е най-добрия project management tool според вас?

  За онпрем и т.н. да вметна, че скоро няма да останат такива варианти. Всички големи работят за премахване на онпрем нещата, включително например Outlook да няма локална версия и т.н., та скоро няма да остане нищо овен OS-ите локално, или под някакъв наш контрол :rolleyes:
 4. zack

  ДА върнем Българските букмарк сайтове за линк билдинг

  И чисто от любопитство, какво се случва например със Svejo в момента? Работи явно, ама ми изглежда голям мазаляк. Някой ползва ли го, или е оставено на доизживяване?
 5. zack

  ДА върнем Българските букмарк сайтове за линк билдинг

  Може да съм се изразил грешно. Да ползвам въпросните директории за линк билдинг на нов сайт.
 6. zack

  ДА върнем Българските букмарк сайтове за линк билдинг

  Привет. Да попитам, тази идея валидна ли е още, че реших да тествам с един нов сайт? :) Като цяло липсват подобни и е добра идея да ги има, но Блинки е прав, че са само за слава и затова бяха зарязани.
 7. zack

  Bitcoin / Биткойн

  Аз лично не харесвам Биткойн, но съм фен на Етериум и си държа малко етери от преди предното избухване. Ей така, за кеф, че ме кефи идеята им. Другите шиткойни не ме вълнуват. Особено ме кефят от обявяването, че ще преминат към PoS с Ethereum 2.0. Който не знае какво е Eth 2.0, може да погледне...
 8. zack

  Yoast SEO Premium - струва ли си?

  Май доста бързо ги решавам тия неща. Прочетох малко за Rank Math и си го купих, да го разгледам :D Мерси много. Не зная защо до момента не го бях нацелвал :)
 9. zack

  Yoast SEO Premium - струва ли си?

  Привет, Искам да ви попитам, чудя се дали да си купя Premium версията на Yoast, но преди това реших да попитам за мнение. Какво мислите, струва ли си парите?
 10. zack

  Продава се: Продавам страница за BMW със 105 000 харесвания

  Продавам Фейсбук страница за BMW със 105000 харесвания и 107000 слевания. От 2014-та година е. Не е спамена. Пуска се по някоя снимка през ден за да се поддържа жива. Има следната аудитория. Продавам я, защото нямам какво да я правя. Линк към страницата и цена ще дам на лично.
 11. zack

  Най-добрите хостинг компании за 2020 година

  Някой знае ли какво им става на Superhosting :mad: За IP адрес ми искат 144 лева, а преди година беше около 40 лева :mad: Не стига, че вдигнаха и цените на хостинга си, които и преди това бяха най-високи, ами сега направо не издържат :mad: Днес като я видях тая цена от 144 лева само за IP адреса...
 12. zack

  Продава се: Фб група над 2600 Потребители

  Може ли информация за групата?
 13. zack

  Колко мога да искам за фейсбук станица?

  Не струва нищо. По-скоро има смисъл човек да развие нова, отколкото да се мъчи с тази, която освен всичко е и наспамена...
 14. zack

  Купувам: Купувам нещо на здравословна тематаика и/или пътуване

  Тази страница не струва и 1 лев! Написал съм ясно, да не е спамена, а тя е само спам на всякакви теми, но не и travel! Вероятно е направена с ботове. Та каква стойност има това нещо и защо го предлагате? Търся нещо със стойност, за което да платя, а не подобни спамаджийски неща!
 15. zack

  Купувам: Купувам нещо на здравословна тематаика и/или пътуване

  Ако някой има нещо читаво на тема Гърция, Италия, Средиземноморие и пътувания на английски, или здравословно хранене, витамини, билки и т.н. на английски/български, може да предлага. Фейсбук страници, теми, сайтове, домейни. Стига да е нещо добро, да не е спамено и създавано само с цел продажба.

Горе