Домейн хост къде?

renji

New Member
Здравехте бихте ли ми препоръчали стабилен фрии хост, ако съществува такъв? Взех си домейн, но се чудя какво да избера за хост ? Мерси предварително.
 
От: Домейн хост къде?

ими мисля да блогвам само. и съм си взел домейн. мислех си с лордпейдж. какво ще ме посъветвате ?
 
От: Домейн хост къде?

Отдели пари за платен хостинг, това е моя съвет. Ще ти спести много главоболия
 
От: Домейн хост къде?

добре тогава. ще се замисля по въпроса.Ако реша от къде ще ме посъветвате да го взема. домейна ми е бг(суперхостинг) хост-а пак ли от там да бъде или някъде в чужбина ?
 
От: Домейн хост къде?

от чужбина са малко по скъпи
ако си планувал да си на free hosting то най-близо ще ти е до първоначалната идея някой ефтин БГ хостинг, като например народния план на НС1 за едно левче, левчето от на топхост и прочие офертички, близки като работата на безплатните хостинги.
Понеже ще работят също като тях, поне за това левче ще имаш възможността да се оаплакваш на съпорта и да псуваш ако нещо ти е крив деня
Добра терапия е като за левче :wink:
 
От: Домейн хост къде?

Моя съвет за бгхост е хостбългария http://www.hostbulgaria.com (тря да ми плащат вече комисионна). Съпорта им е на добро ниво и реално правят backup-и редовно. Препоръчвам ги горещо на всички.
 
От: Домейн хост къде?

Взимай евро план от нс1.бг, това ти са една кутия цигари за един месец... кво му плащаш?
 
От: Домейн хост къде?

Здравей,
напоследък си регистрирах няколко free акаунта при byethost.com и за сега съм доволен дават прилично много място и добър месечен трафик.
Имах обаче малък проблем, когато се опитах да кача една joomla през FTP - незнам що ама не се качи. Та за това си мисля,че ако сайта,който искаш да качиш e някакъв по-малък cms ще е доволно.

Успех !
 
От: От: Домейн хост къде?

регистрирах няколко free акаунта при byethost.com и за сега съм доволен

Имай предвид, че крадат трафик. В един момент започва да пренасочва всички посетители към техен сайт с безброй банери, който се презарежда автоматично до безкрайност... Понякога пренасочването спира само, понякога - не.

Също така на случаен принцип изскачат техни реклами в сайтовете ти.

Също така трябва да се внимава с co.cc - след няколко месеца има вероятност да започнат крадене на трафик (когато страниците са индексирани и има трафик от търсачки):
http://www.predpriemach.com/showthread.php?p=72190

Има много сайтове за безплатен хостинг, които се поддържат от byethost. Ще ги познаеш по това, че регистрацията става през securesignup.net.

Имам един такъв сайт за безплатен хостинг - http://free-php-webhosting.com. Платил съм няколко долара за домейна - останалото е "безплатно". Рекламите на сайта са мои с изключение на рекламите на услугите на Byethost. Надявах се, че поне хостинг акаунта, който е към главния сайт няма да прави мизерии, но в един момент се оказа, че пренасочва целия трафик към *****. След като писах до поддръжката го оправиха...


опитах да кача една joomla през FTP - незнам що ама не се качи.

Има ограничение в размера на файловете. Освен това от време на време отказва да качи някой файл - трябва да си настроиш FTP клиента да повтаря качването докато успее.

Качествен безплатен хостинг (доколкото един безплатен хостинг може да бъде качествен):
freehostia.com - може да хостваш собствен домейн; скоростта не е много добра; някои подозрителни php файлове не се изпълняват
50webs.com - само за .html - не поддържа Perl и PHP.
hit.bg - само за .html - понякога мястото на сървъра свършва
000webhost.com - крадат трафик, но съвсем малко (не са толкова нахални, колкото Byethost). Оправдават се, че инспектират страницата или нещо такова.
 
Последно редактирано:

Горе