PayPal - Проблем със сметката от банковата карта

SamanthaM

New Member
Здравейте ! Значи проблема при мен е , че не ми излиза сметката от банковата карта . Регистрирах се , и вкарах някъде около 10 лв в картата за да проверя дали всичко е ок и следователно беше ( даже поръчвах от един сайт всичко беше както си трябва) , но втори път когато вкарах определена сума пари не ми излизат в paypala( излиза ми само остатъка от 10те лв там някакви стотинки) , а парите са в картата защото проверих от банкомата . Разбирасе 4 цифрения код е потвърден . Трябва ли да отида до банката за да кажа да ми ги прехвърлят или да чакам сами да дойдат , но вече чакам седмица ?! :(
 
Здравей и добре дошла при нас. :)

За да се отразят в PayPal трябва да ги "качиш" там, иначе като пазаруваш през системата, то автоматик ти дърпа от картата, ако няма в сметката. Мисля, че няма да имаш проблем така. Кажи къде се дъни, защото няма как да вкараш в картата и те да се отразят в PayPal акаунта, ако не им дадеш да се зареди сметката. ;)
 
От: PayPal - Проблем със сметката от банковата карта

Ами парите са в картата . Как точно да ги вкарам в paypal ? (Понеже искам да ги виждам чрез paypal защото тази карта не я ползвам и съм вкарала определена сума пари и трябва просто да виждам дали ще ми стигнат) .
 
Re: От: PayPal - Проблем със сметката от банковата карта

Ами парите са в картата . Как точно да ги вкарам в paypal ? (Понеже искам да ги виждам чрез paypal защото тази карта не я ползвам и съм вкарала определена сума пари и трябва просто да виждам дали ще ми стигнат) .

Има там add funds и има опция от картата. Но за какво точно ти е това, като реално плащането през PayPal може и без да е в акаунта. Обработва си картата и това е. Пусни си едно онлайн банкира и си прави справките така. ;)
 
От: PayPal - Проблем със сметката от банковата карта

Банков акаунт, картова сметка, PayPal Balance са три ОТДЕЛНИ и различни понятия.

• В един банков акаунт могат да бъдат заявени доста на брой и кредитни, и дебитни карти, всяка една пълна или празна откъм кинти. В каквато валута е банковия акаунт, в такава са и всички карти, издадени към него IBAN;
• Сметката в банковия акаунт отразява кинтите на всички карти. Ако се има една карта, значи пише парите от нея карта. Балансът на картата/сметката НЕ се отразява, нито вижда от което и да е друго място (камоли е-система, нямаща нищо общо с България като PP), освен е-банкирането, проверяването на каса на банката, сверка чрез оператор тел. обаждане или на банкомат. Тъй както, ако се има опр. сума в PP Balance, то той НЕ може да се „види“ през балансът на картата/сметката, просто защото той НЕ е там, а си е в PP Balance;
• PayPal Top-Up – тема, ако нистина толкова се иска да се „виждат“ парите в PP Balance, вместо да се ползват тези от верифицирата и добавена карта, съответно авт. charge-ващо от нея кинтите.
 

Горе