Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Статус
Not open for further replies.

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Здравейте,
предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания". Става въпрос за залози на базата на направени от мен прогнози.

В какво се изразява услугата?

На базата на различни статистики и опита, който имам, всяка седмица ще получава от мен определен брой спортни прогнози за различни срещи (предимно футболни, но също така тенис, баскетболни, боксови и др.). Коефициентът за всяка среща няма да бъде по-малък от 1.4 (според bet365 или betfair). Преди да започна да ви предоставям услугата, вие сами ще си определите банката, т.е. парите, които бихте рискували. Сумата също е немаловажна част при изработване на стратегия на залагане и в крайна сметка вашата печалба.

Какво ще ми платите?

Сумата ще зависи от пакета, който сте си избрали, но ще е процент от вашата печалба, т.е. ако не спечелите нищо, нищо не ми плащате.

Какви са пакетите?

Пакетите са 3 вида:

- пакет "Старт" - банка в размер до 50 лв. Ще получите между 4 и 8 прогнози месечно, като те по всяка вероятност няма да бъдат равномерно разпределени в месеца. Прогнозите ще ги получавате поне 3 часа преди началото на всяка среща. Цената на услугата е 60 % от печалбата.

- пакет "Стандарт" - банка в размер между 50 лв и 200 лв. Ще получите между 8 и 16 прогнози месечно, като те по всяка вероятност няма да бъдат равномерно разпределени в месеца. Прогнозите ще ги получавате поне 3 часа преди началото на всяка среща. Цената на услугата е 50 % от печалбата.

- пакет "Премио" - банка в размер над 200 лв. Ще получите между 12 и 24 прогнози месечно, като те по всяка вероятност няма да бъдат равномерно разпределени в месеца. Прогнозите ще ги получавате поне 3 часа преди началото на всяка среща. Цената на услугата е 40 % от печалбата.

Какъв е риска?

Не искам да подвеждам абсолютно никого. Риск има, рискувате банката, която сте определили по начало. При залагането едно от най-важните неща е да определиш сума, която би могъл да прежалиш и аз бих ви посъветвал именно тази сума да е сумата на банката ви. Хората са различни - едни могат да прежалят 10 лв, други - 1000 лв. Съответно стратегиите при различните суми са различни.

Какви гаранции давам?

Казвам направо - гаранции няма. Едиственото, което мога да ви обещая е , че ще се постарая да не сте на минус. Риск обаче има. Няма такова понятие като "сигурна прогноза".

Допълнителни условия!

Наемете ли ме за който и да било пакет, вие се съгласявате да залагате на мачовете, които аз ви посоча, със сумата, която аз ви посоча, по начина и схемата, която аз посоча. Съответно се съгласявате да ми платите процента, който зависи от пакета, който сте си избрали. Т.е. не искам да ме обвинявате за залагания, които направите на своя глава. И още - ако аз ви посоча да заложите 10 лв на 3 мача с общ коефициент да кажем 3.0 и те излязат, но вие не сте ги заложили на своя глава (без да ме предупредите за това), аз ще си потърся моите проценти печалба. Т.е. на всяка моя прогноза аз искам да имам потвърждение от вас дали ще я заложите или не.
Ще ви помогна ако нямате, а искате да си откриете акаунт, през който да залагате в bet365.
Печалбите ще ми бъдат изпращани по банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка или по Еконт/Easypay за ваша сметка.
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Намираш трима рибока, на единия казваш 1, на втория Х, на третия 2. Все един от тях ще познае и гарантирана печалба за теб, от другите двама си на нулата. Само че ти си го направил по-завъртяно, така ще ги нагласиш коефициентите, че да излапаш максимално от рибоците и да си максимизираш печалбата, без да ти пука колко ще налеят губещите в схемата. Единия рибок ще е на 20 лева печалба, другите два ще са по 40лв вътре, ма на теб какво ти пука, като общия резултат е положителен за теб!
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Демонстрирай какво можеш. Пускай прогнози в темата една седмица и ще видим колко си добър :)
 
От: От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Намираш трима рибока, на единия казваш 1, на втория Х, на третия 2. Все един от тях ще познае и гарантирана печалба за теб, от другите двама си на нулата. Само че ти си го направил по-завъртяно, така ще ги нагласиш коефициентите, че да излапаш максимално от рибоците и да си максимизираш печалбата, без да ти пука колко ще налеят губещите в схемата. Единия рибок ще е на 20 лева печалба, другите два ще са по 40лв вътре, ма на теб какво ти пука, като общия резултат е положителен за теб!

И получавам 2 отрицателни мнения за себе си и съответно никакви последващи клиенти. Освен това колко ще съм на печалба зависи от банката на човека, сумата, която съм му казал да заложи и коефициента. Ама как ги мислите тия работа чак да се не начудя.

@traiki, писна ми да ми сереш по темите. Аз предлагам нещо, като не те интересува - подмини. На всяка манджа мерудия нашия. Нали знаеш к'во демонстрираш така, освен че си професионален спамер?!

Получавате една прогноза за утре, да видите какъв човек съм.

Каен - Лион, 18.00ч.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.7

Обосновка: Олимпик Лион има шанс за титлата тази година. Шанс, който не са имали от доста години и ако искат да скъсят отново дистанцията до ПСЖ, победата утре е задължителна. След днешната умопомрачителна победа на ПСЖ над Гингам с 6:0, парижани дръпнаха с общо 6 точки пред "Хлапетата", така че последните ще трябва утре да си наваксат, още повече, че Монако им диша във врата. Каен играят добре у дома, но срещу отбори от техния калибър. Срещу топ отборите на Франция като Монако и Монпелие инкасираха вече загуби. Очаквам това да стане и утре срещу Лион.
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Не, че нещо, ама какво общо има форум за предприемачи с хазарт?
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Момче, с това се занинавам години наред и въобще не се прави като теб. За какъв.процент от тяхната печалба.ще искаш? Боже.. Има хора играят с хиляди, а ти искаш да им взимаш процент. Това не е практика никъде по света.

Прави се така... Трябва да имаш история. Хората да видят, че си добър. Трябвя да гарантираш месечен units, доста по-голям от месечната ти такса, пък за % не.може да става дума...
-------
И да ти кажа най-важното. Ти си господин Никой, за да даваш платени прогнози.

Аз имам за тази работа бразилец с месечен + units над 100, който дава само бразилски мачове. Хърватин, даващ само хърватски мачове с от 5/10 до 10/10. Румънец само с румънски прогнози. От тях може да разбираш от първа ръка много ценна информация- приятелски отношения на отборите, какво се говори в тяхната.преса за мача и много друго инфо което ти няма как да знаеш. Ако купуваш мачове от такива хора, повярвай ми няма да седнеш да чакаш да.продаваш мачове на българи.

Последно - имай история на твоите залози. Дай гарантиран месечен +100-150 units и тогава чакай някой да се върже.
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

DonMakaveli ще ми дадеш ли малко повече информация (може и на лично), понеже от време на време разцъквам такъв тип срещи, един бразилец ми даваше мачове преди време и кълцаше добри коефициенти от време на време (28 коефициент на мач ми е удрял), но после изчезна, взимал съм от руснаци, но там работата е бая кирлива един бърз чек на сайта и проверка на кеша за прогнозите им и гледаш какви измислени статистики за себе си вадят . Пусни ми на лично ако имате сайт ;)
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Ти не предлагаш нищо. Тази прогноза, която си я дал мога да ти кажа, че 90 % от хората, които залагат на футбол биха могли да си я направят и сами. Гледаш класирането, виждаш, че Лион се бори за титлата, а Каен за нищо и ти става ясно...Разбирам да го играеш като "съветник" и примерно да си определиш такса от ХХ лева на месец и през този период да даваш мачове на хората и да им гарантираш поне 60 % успеваемост, а ти си алчен - чак проценти искаш от печалбата, но НЕ Я ГАРАНТИРАШ! Е аз ако набия 1 000 лева за залог на коеф 2 и ти ми искаш 60 % от нея какво се получава - играя 1 000 лева за 400 печалба!?!?!?
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Отделът Freelance Jobs & Projects е за да се предлагат и купуват услуги. Това е услуга, която предлагам. И на вас ли да казвам като не ви харесва, да подминете темата?! А на теб, Дон Макавели ми писна да ти повтарям да спреш да ми спамиш темите. То човек идиот да е, ще разбере. Като имаш проблем с мен, кажи къде да дойда да те надуя и да ти го реша.
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

А раздела е част от форум ;)
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

А раздела е част от форум ;)

Прав си колега. Но има колеги и колеги. На нито един в този форум никога не съм му спамил темата безпричинно. Сега как може да има хора, които да съществуват само за да лазят по нервите на другите и това да им е самоцел? Знаеш ли този дон ли е, графиня ли е колко теми до сега ми е оспамил, животното тъпо. И само ми обещава, че ще ми се обади да се видим. И аз се надявам, ходя на тренировки и го чакам. А той се крие и пак само спами, мишока му прост. То бива, бива, ама да е нещо с мярка.

@traiki, не, не съм алчен. Ако набиеш 1000 лв, ще влезеш в Премиум. Там аз взимам 40 %. Това е направена с ясната цел, че ще има хора, които ще ме занимават с тях с банка от 10 лв, нормално е ако ще ти пиша прогнози и ще ти правя пари от 10 лв, да искам по-голямата част от печалбата, защото аз за да ти направя 300 лв от 10 лв след 5-6 прогнози, нали се сещаш че е по-трудно, отколкото от 100 лв да ти ги направя 300 лв. Относно това, че всеки може да си го предвиди. Добре, какво искате? Да ви дам прогноза с коефициент 10 ей така тук, свободно? Искахте да дам няколко прогнози и ще дам. Хич няма да ми претендирате за това какви да бъдат. Аз предлагам услуга. Това го приемете като ревю. Ако искате нещо качествено, ще си платите. Така е навсякъде. Всеки човек си оценява труда, това е моята оценка за моите прогнози. На който не му харесва, да не пише - лесно е.
 
От: От: От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

И получавам 2 отрицателни мнения за себе си и съответно никакви последващи клиенти. Освен това колко ще съм на печалба зависи от банката на човека, сумата, която съм му казал да заложи и коефициента. Ама как ги мислите тия работа чак да се не начудя.

Аха, зависи от банката на човека, ма това всичко е под твой контрол. Пишеш две страници чаршаф, който общо взето казва "Дайте ми да играя с вашите пари, ако съм на печалба ще ми давате супер солидна комисионна, ако не съм пиете една студена вода". Риск има, отбелязал си го, ма не и за теб, твоята работа е сигурна. А като си такъв гений на прогнозите защо не си ги играеш сам и да си спестиш 40%, които изплащаш на клиента? Отговора е очевиден. Въобще, много нагли опити за печалба има в тоя форум, ама твоят е най-най. Хубавото е, че едва ли има някой, който да ти се върже :)
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Показах ти твоя снимка тук, за да видят хората за къв става въпрос, а ти продължава да се правиш.на нет гангстер.

А до колкото темата. Аз не я спамя, точно обратното. Тя е нелепа, даже нахална. Ти как имаш очи да искаш толкова пари от хората и да ги наричаш "колеги"? И го твърдя категорично понеже знам много за теб. А ти не знаеш нищо за.мен и се чудя как смееш...
 
Последно редактирано от модератор:
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Danko6, първнствата почти свършиха. Почти няма сметка да вкарваш абонамент към тези хора. Имам много силен хърватин, но той е силен много в Хърватия. Когато няма хърватско първнство, залага на скандинавски, но units-а му е доста по нисък. Но дори и там има над 50 units месечно. На месец в Хърватия докарва минимум 150. Катп е стигал до 250 миналата година. Моята банка е 10 лв на units. Дава също гаранция че ако изкара месечно шо малко от 50 units следващия месец е безплатен. Но такъв слаб месец втора година вече няма. Смятай на 100 units с банка 10 са 1000 лв. При абонамент от 50 евро. Преди делях с мои хора но вече играя сам. 100 кинта абонамент виждаш избиват се бързо... скоро.ще ви дам този списък
 
От: От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Но има колеги и колеги. На нито един в този форум никога не съм му спамил темата безпричинно. ....
Свиквай. Това не е само във форума, а в цяла България. Всеки разбира повече от всеки. Щом не си от вчера тук, трябва да знае, че модераторите позволяват такива коментари и ако си против това, просто не е трябвало да пишеш тук. НО в темата ти има и полезна информация (feedback) която ако успееш да отсееш и използваш малко по-гъвкава стратегия ще успееш в това си начинание (а и не само). Както вече се вижда успешно ескалираш разговора към кавга, което е още един голям минус за един предприемач.
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Предлагал съм и съм правел прогнози и друг път. Правя такива и в момента. Има си хора, които ми се доверяват. Но точно опита ме научи да не поемам отговорност. Защо ли? Именно заради нагли хора. Значи аз поемам отговорност за парите ти и че ако си на загуба, ще ти покрия загубата. И всеки път, когато това стане, винаги ще се появи някой, който уж ще ме наеме и в даден момент ще направи нещо на своя глава и после ме държи мен отговорен, видиш ли "защо не съм го бил спрял и сега кой ще му върне парите". Заради това, реших тук да пусна такава тема, без отговорност за мен, защото вироглавци има доста, нагли хора също. Само дето аз не съм едни от тях, а само съм патил от такива.
А иначе, аз си ги играя сам, предлагам тук тази услуга, за да спечеля нещо отгоре. Нормално е, когато си добър в нещо, да го практикуваш срещу комисионна. Иначе вчера от 14 лв направих 180. Как - 6 мача в права колонка.

Доня, не ми пука какво знаеш за мен - чакам те във Варна. Не ми пука кой си, от къде си, какъв си и с колко хора ще дойдеш. Не ми пука и колко знаеш за мен - аз съм си аз, не се крия зад псевдоними като някоя п*тка. Даже псевдонима тук ми е производно от фамилията. Така, че мишок, много си голям ама на приказки. Ела във Варна, обещавам ти, че ще те намерят или в болница, или в чувал.
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Май пак ще ти публикувам снимка да се опомниш малко. Изпаднал си в безсъзнание
 
От: Предлагам абонаментна услуга "Спортни предвиждания"

Публикувай каквото искаш, пендел. Знаеш един лаф и го повтаряш като кур корав. Чакам те във Варна или ако си много голям мъж ми напиши ти къде си, да дойда и да ти покажа защо не трябва да се заяждаш с мен. Мишка тъпа, ще ми се крие и ще ми заплашва. Чакам те. От 1 година ми обещаваш, че ще ми се обадиш да се видим. Чакам те.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе