АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Преброиха се "превратаджиите".

Раздават се брошури с надпис "Ултиматум", призивите са от това да бъде свалено правителството, до излизане от НАТО и ЕС... От документа, отпечатан в голям формат в няколко страници - досущ като вестник, се разбира още, че 10 ноември 1989 г. е бил денят, в който се се случил "анти-народен анти-Конституционен държавен преврат".

http://clubz.bg/38526-prevratyt_se_otlaga_
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

13221015_1339686019381991_794017643050562335_n.jpg
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

:drama: ти кога беше там, че гивидя тези нарушения? На фотошопа мога да ти направя по-добра от тази карта дори с човечета и разпознаваеми лица. Лично Путин мога да ти сложа да води руските войски.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Извинявам се за неточността... от тук нататък ще пускам информация, която съм я видял и снимал с камерата, ще има печат, подпис и фактура. Моля компетентните органи да ме извинят.

п.с. Чакам да видя по-добрата графика на фотошопа.
 
Последно редактирано:
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Карта на нарушенията за последите 24 часа.

13557780_290693144615647_1429209785687931689_n.jpg

Тия боинги взеха да падат като зрели круши. :D
Докога така?
 
Мале мале, каква носталгия, чак ми прилоша - всичките какви глупости сме писали, просто не е истина - Ноук да хейтва руснаците, аз да ги защитавам, Крум да говори, че руски войски няма никъде в Донбас 2014 и в Крим, страната да си пуска сводките от новинарските сайтове.

Добре, че се махнах от морето, че как бях изкуфял на такива теми от рашките там, сега като прочетох някакви неща писани - зле ми стана.


Но пък най-важното е, че началото на конфликта е увековечен с тема , почти колкото сегашния конфликт, и то май само @EGraphix се държи адекватно. Интересно обаче какво по дяволите съм смятал, след като почти всички статии, които съм давал, са от супер авторитетните източници като blitz.bg и подобните руски лайнарки, дето сега споделят в темата за войната след 8 години. Много съм благодарен, че се махнах, от тая руска колония Равда / Несебър, бахти и простотиите са дращени тук. Ама на 23-24 години, лесни рускини, пропаганда от тамошните, как ако не са руснаците, загиваме с туризма и като сложиш и блитз.бг и подобни лайна за източници - ей така се създава русофил.


Оставете това са стари резултати, те сега какво си мислиш кулайс, че много ги харесват тея платени евромайдановци ли? Да влиза Путин и да трепе наред майдановци.

До какво води компания пълна с путинофили, среда около такива и руснаци, и преглед на сводките от Кремъл, без да се използва мозък. - Това съм аз преди 9 години някъде от темата. А пък @EGraphix бая спорове сме водили с него, ама такива опорки съм писал и аз преди, точно като тъпизмите, които сега се проповядват, и сега мога да направя анализ - наистина и аз така смятах - ако нападнат Русия с нещо като аргумент и факт - да се спомене веднага САЩ, защото те са лошите, Путин винаги е прав, Путин мисли за народа си, защитава ценности, САЩ само воюват и руската армия ще смачка САЩ, джендърите срещу големите мъжаги на Путин. - Като гледам Графикса не ми беше сложил акъл в главата - то като имаш русофилство в тиквата, трябва с доста време и четене и информация да стане, и не изведнъж, при мен нещата започнаха да ми се виждат странни чак когато компанията беше по-адекватна и лека полека започнах да виждам, каква къща от карти е икономиката на Русия, и какви нещастници са в Кремъл - всеки един от Путлеристите - крал крал крал, ама така крали, че по няколко имота в чужбина, и като почнеш да мериш с кантарчето, почваш да разбираш, че расия е добре, само във фантазиите на пишещите статии от пропагандните сайтове, дето превеждат от кремълските, а там всичко се филтрира, и не само, ами се лъже мазно и гадно.



А пък от първа страница на темата:
След като вдигнаха близо 150 хиляди военни под тревога уж за обучение, руснаците наиграха за пореден път Запада!
И тогава ли обучения, нямам спомен как стана, май една нощ влязоха в Крим зелените човечета, доста неочаквано, щом и ЦРУ знам, че със сигурност, бяха казвали източници, че им е дошло изневиделица. А и от скоро знам, че една от причините ЦРУ да са толкова силни последните години е именно да не се случва липса на сведения, както за Крим 2014, и оттогава дори са шифтнали доста от clandestine операциите им, и са задействали всевъзможни канали, за Русия, след Крим. Та явно затова сега знаят всяка една стъпка и с какви долни гащи ходят. Да оцениш това, че ЦРУ предупреди СЕПТЕМВРИ / ОКТОМВРИ месец, и то на база доклади + сведения - и толкова малко хора да обърнат сериозно внимание - но щом дори МИ6 не ги вземат насериозно, докато не получават сведения и те месец по-късно - нещата са били зле откъм вярвания, че война няма да има.
 
Последно редактирано:
ЕГГрафика ли? Не, трябваше да се махна от русофилската среда, и да спра путинофилските сводки от Кремлин явно, а може би и гледането на много документалки на общи теми, не мога да се сетя, защото не съм се занимавал с руснаците преди войната, да ходя и да следя какво правят, какво се случва и т.н.. - но с онзи акъл преди 8 години, като нищо и аз да съм бил от бандата идиоти и кретени, които защитават тероризма и нацизма, убийството на деца, изнасилването на деца, и оправдаването на агресията - с някаква малумна причина - и бих се оправдавал навярно като казвам "ама САЩ " - щото го видях 2 пъти да го ползвам , whataboutism-ите.
 
Както ти харесва, щом си доволен от умственото си надграждане - халал да ти е. Мозъка си е твой в крайна сметка.
 
"Човек, на когото мнението се формира от средата, няма и не може да има адекватно мнение."
Нанди Бандова
 

Горе