Абе вие полудяхте ли?

miglen

New Member
Какво ви става бе хора? Някфо пишляме си сложило полугола какичка на аватара и вие се юрнахте да пишете и помагате. Уважавам ви за това че сте отзивчиви ама това вече е смешно. Не е правилно, не знам може и да ми теглите една майна ама това си е мойто мнение.

Така като се чукнете в главата мислите ли че подобно изглеждащо момиче може нещо повече от това да си направи сайт в piczo и да си сложи броячка там? А изведнъж и за афилейт почна да говори :D

Сериозни хора сте, че да се връзвате на това! :?

Блинки празнуваш ли :lol:
 
ilianskim каза:
Аз полудявам да днес се записах в състезание по дизайн , а хич ме няма там :)
Може ли линк :)
 
miglen каза:
Госпожо/жице Пенева,
мъжете сме прости животни и малко голотия прави нещо невероятно.
Сексът продава! Ама на мъжете :D

ха ха, така е :lol:
Малко добро настроение никога не вреди
 
трол които се опитва дани цака :D не е оцелил форума сега ще оправя киурдите по това кеото е писал и се нядяам и затова да е ранкнем добре :)

мерси за контента трол знам че ще го прочетеш... смятаме да не те трием а да те оптимизираме и монетаризираме :mrgreen: :D


finty каза:
Аз само гледам отстрани и обмислям дали да си сложа реална снимка - може да ми се вдигнат акциите във форума :lol:

чисто женско оръжие :) тъй като пишещите дами във форума са малко може да се възползваш както би направил всеки агресивен маркетър :) Важното е да засечеш дали това ще повиши трафика които ти идва от линковете в подписа :) (за да е необрменен резултата го тестваи в някои друг форум в които пишеш :))

пп вероятно трафика ще се покачи от към мъже които не са ти точно таргет маркета но няма да е зле да тесваш и да си направиш съответните изводи :)


ilianskim каза:
състезанието за коледна украса на devstorming , a моя сайт е зози блог

бате да не се обидиш ама мнението ми е НЕ... аз оценявам сайтовете по един малко странен критерии : Дали бих купил от този сайт ? ако продаваше нещо?

Защо не нвестираш извесна сума в направление дизаин? Иначе проекта ти е много добър :)
 
От самото начало се усетих че е alto69 като видях как бърза да направи 10 поста, а и fifi85 звучи съвсем като alto69. Беше много забавно и едвам се въздържах да не се включа в темата, ама тогава съвсем щеше да ме избие на простотия. :lol:

_________________
make fun
not war
 
miglen каза:
Разбира се че във форума има прекрасни дами.
Поздрави за Adelina

Но реакцията не ми хареса особенно спрямо един гол аватар. Вие си знаете ;)

Благодаря miglen
Като "прекрасна дама" ли си ме представяш?
 

Горе