Автоматиен събмит на статии в Article Directories или ръчен?

orange

New Member
Здравейте,

Искам да ви попитам за съвет относно този тип софтуер. Разбира се това, което изчетох до момента е противоречиво.

От една страна такъв софтуер много често не предпоставя качество и голяма част от "постовете" му са или практически неоткриваеми от нормалния потребител на търсещи машини (изключвам тези, които използват конкретната артикъл директория) или са "счупени" по един или друг начин. Това което ме съблазнява тук е възможността да се спестя време и същевременно да направя добро количество обратни линкове. Така или иначе опитът, който имам до сега, е че който ти предлага лесно щастие най-вероятно крие нещо гнило. Та въпросът ми е не дали е гнило, а до каква степен е, и до колко може да ми навреди на SERP-a в Google. Каква е вероятността Google да ме накаже за подобни дйествия? Имате ли идея за програма, която сте изпробвали в това отношение и сте доволни (интересувам се конкретно за САЩ).

От друга страна, качеството при ръчното събмитване е неоспоримо, но е много време консумиращо и се колебая дали макар и с някой недостатъци автоматичното би било по-добро. Имате ли опит с двата типа и кое ви донесе по-добър резултат?

Като пояснение искам да кажа, че самите заглавия поради някой специфични особенности на дейността ми е невъзможно да бъдат кой знае колко вирусни като съдържание или да ударят тавана с хитовите заглаевия, които излизат. Голяма част от тях ще са с чисто рекламна цел, което значително ще намали кръга от възможности за събмит.

Благодаря ви предварително за отговорите.

P.S: Незнам дали пускам темата в правилния раздел, ако не е така моля да ме извините.
 

Горе