Предлагам: Автоматизация за WooCommerce

delpx

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте.
На вниманието на всички собственици на WooCommerce магазини предлагам гъвкава автоматизация на процесите по качване на продукти , обновяване на цени , количества и други. Това спестява ценно време и предотвратява възможността от човешки грешки. Какво предлагам:

1. Изграждане на автоматизация за начално въвеждане на продукти от: ХМЛ файл , JSON , CVS файл или Excel. Ако разполагате с вашите продукти в един от следните формати те биха могли да се качът автоматично в сайта Ви. При качването автоматично се качват снимки , описания, цени, тагове , атрибути , категории - всичко което може да бъде качено на рака стига да е налично във предотставените файлове. Възможна е и интеграция с различни API от където да се получава информацията. Тази автоматизация спестява страшно много време по първоначалното зареждане на магазина с продукти.

2. Автоматизирано обновяване на цени и количества. Ако магазина ви черпи данни през API, XML или JSON (т.е. взимате продуктите от даден url адрес в един от следните формати) , може да се направи автоматизация при каято в опдеделен час цените и количествата на всички продукти да бъдат обновени автоматично. В случай, че в продуктовата листа има нови продукти те ще бъдат автоматично въведени в магазина ви , вече въведените продукти ще бъдат обновени. Освен обновяване на цени и количества по ваше желание биха могли да бъдат обновявани и други характеристики на продуктите.
Ако разполагате с ценовите си листи във формат CVS или Excel обновяването на цените става чрез ръчно подаване на файловете. Тази автоматизация спестява значително време от ежедневните задачи по обновяване на цени и наличности.

Цените на различните автоматизации се определят индивидуално според сложността на дадената автоматизация.

Тествано с: PolyComp , Solytron, Most, GuGa, TimeIDx, и други.

За връзка с мен ЛС или скайп - dido_p84
 

Горе