Автоматично добавяне на блог статии в социалните мрежи?

tnetbg

New Member
Здравейте,

освен свежо и няколко други има поне 20тина български социални мрежи които си заслужават вниманието и дават директни линкове. Но как да направим, че статиите които пишем и които отнемат достатъчно време, се добавят автоматично в тези сайтове, така де, може и полуавтоматично, но въпроса е че ако тръгнем да ги вкарваме на ръка във всяка една от мрежите отнема поне по 30 мин на статия което е прекалено много. Някой да се е сблъсквал с този проблем, вие как популяризирате статийте си в мрежите?
 
От: Автоматично добавяне на блог статии в социалните мрежи?

супер но не беше такъв въпроса, въпроса е да се добавят автоматично в социалните мрежи като сжежо, дао, пинг, пайп и други, и то не сайтове, а само публикации, новини или статии както го наричате там.
 
От: Автоматично добавяне на блог статии в социалните мрежи?

да това е което търсех, но последния път като го ползвах нещо бъгваше и не работеше както трябва, нещо като плъгин също на wordpress от рода на PingPressFM

 
От: Автоматично добавяне на блог статии в социалните мрежи?

Другият вариант е да се разбереш със самите социалки да ти вкарват feed-а на автоматик, някои ще се съгласят. Примерно, на ezitura месечният абонамент е 10 лева и на всеки 24 часа ти вкарва последните дописки от rss-а. Т.е. реално пускаш по десетина новини дневно с директен линк без да полагаш общественополезен труд. Сигурен съм, че и други могат да го предложат като опция и дори на по-евтини цени.
 
От: Автоматично добавяне на блог статии в социалните мрежи?

да някои вече го правят и при това безплатно, обаче са приятели, виж за другите които не ги познавам не смея дори да питам, но щом казваш че е само 10 лева може и да се пробвам, но друго си е човек да пипне, я снимка ще сложи я това онова :)
 
От: Автоматично добавяне на блог статии в социалните мрежи?

e 10 лева казах за езитура, щото цената си зависи от мен, а снимките са във вид на website thumbnails :) Същото се отнася за bg-portal, bg-avto, dobavi.stroitel, lekarbg.com/novo, world-bg и други специализирани (при които има и отстъпки). Обаче в този форум има и доста участници със социалки, които биха се навили и на 5 лева, тъй като са си чист приход без кой знае колко редакторски и модераторски труд. А вече ти си преценяваш дали ще си струва парите и избираш тези, които според теб ще ти свършат работа (освен директния линк не би било лошо да пращат и трафик). Цената си е въпрос на търсене и предлагане, а и от двете страни има доста народ. Е със Свежо да кажем едва ли ще стане само с 10 лева, разбира се (nofollow, ама доста сериозен трафик при "свежи"), но предполагам, че ще се намерят социалки, които хем вършат работа, хем са на прилични цени.
 
От: Автоматично добавяне на блог статии в социалните мрежи?

Сутринта написах едно API за http://diggbg.com до ден два ще го пусна ако някой е заинтересуван.

Е като гледам никой не е, ще си го ползвам сам :)
 
Последно редактирано:

Горе