Автоматично плащане към Register.com??

От: Автоматично плащане към Register.com??

свържи се със съпорта - регистер.ком са пидираси и прилагат мноо мръсни номера. виж си и отсаналите домейни ако имашппри тях дали са на автореню и говори съдс съпорта да ти махнат опцията (то няма друг начин при тях)

за вбъдеще найдобре не ги ползвай тия мухлюовци
 
От: Автоматично плащане към Register.com??

А има ли начин да ми върнат парите?

свържи се със съпорта им. дори те в хелпа си точно това обясняват в случаи като твоя http://help.register.com/app/answer...efund-for-a-recent-saferenew(tm)-transaction?

явно обичат да се разправят по;цял ден с недоволни клените
 
От: Автоматично плащане към Register.com??

Ще си говорите, ще си говорите и накрая йок!
Все пак си се съгласил с техните условия и не си премахнал автоматичното подновяване.
 
От: Автоматично плащане към Register.com??

В 15:00 наше време ще има съпорт.
:/

д руг път като видиш оферта .com за 1-2 долара търси някакъв фидбек за компанията, дори в форума имацяла тема за тягх
ежфтиното излиза съкпо
 
Същият проблем имах преди няколко месеца с 3 автоматично подновени домейна от моята карта без мое знание. Направо побеснях! Писах 3 пъти на register.com с дълги обяснения, но не получих отговор. След близо седмица реших да пусна dispute в PayPal. След 2 дена ми възстановиха парите, а домейните ми бяха изтрити от акаунта в регистъра.

В случая PayPal се намеси, тъй като домейните бяха купени с PayPal акаунт, а не с карта. Затова направо се изумих след като домейните ми бяха подновени от картата, в която имах пари, но в PayPal акаунта нямах никакви! Никога не съм плащал или предоставял информация за картата на регистъра и въпреки това чрез картата, която е свързана към PayPal ми дръпнаха парите!

Подли номерца, но явно номера минава щом продължават в същият дух.

Ако си плащал само с карта, а не с PayPal, не знам как ще си върнеш парите. Аз така и не получих отговор от тях...
 
От: Автоматично плащане към Register.com??

Ти си си виновен. Ако махнеш автоматичното подновяване, никой няма да ти тегли. Коректни са в това отношение, просто ти не си чел.

Така е. Аз ги наплюх в няколко теми, но грешката е била моя - просто не съм махнал отметките за автоматично подновяване, когато съм купил домейни с промокод. След като им звъннах по скайп на съпорта, хората бяха любезни и ми махнаха отметките, въпреки че дефакто аз съм си дал съгласието да ме таксуват. Register.com е коректен регистратор. Просто четете условията на промоциите.
 
От: Автоматично плащане към Register.com??

Същият трик го има в доста други платформи с абонамент :) Примерно voyo платиш ли с карта, си остава подновяването, освен ако лично не го премахнеш , така че трябва да се чете, иначе стават такива недоразумения
 

Горе