Търся: Автор с опит и отличен английски език

cross

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
41   0   0
Здравейте, колеги!
Търси се отговорен и креативен автор с отлично ниво на вледеене на английски език.
Работата:
Търси се автор, който да може да поема в началото малки поръчки, а след това повече. Става въпрос за статии на различна тематика ( само тази, на която можете да пишете ), които ще се пускат от време на време и ще имате достатъчно време да изпълните поръчката. Вие избирате дали ще работите събота и неделя. Трябва да обявите предполагаем месечен капацитет, за да не се стига до неприятно ситуации с клиентите. Плащането става 100% след приета от клиента работа. Не мога да кажа кога ще има поръчки, статии ви се дават, когато клиентът поръча. В зависимост от клиентите и Вашето желание, може да има и дългосрочен ангажимент. В началото работим на българския пазар, след около половин година или малко повече се пренасяте и с англоговорящите клиенти. Моля имайте предвид, че ангажиментите ще са съвсем малко в началото.
Изисквания:
-
Владеене на английски език на ниво минимум B2, удостоверено със сертификат PTE General или подобният сертификат на Cambridge. С предивство са кандидатите с ниво C1. Кандидатите с ниво C2 директно започват работа.
- Отлични преводачески умения ( част от работата е и превод )
- Отлични умения за перифразиране
- Умения за работа в срок
- Отличен правопис
- Креативност и иновативност. Целевата аудитория НЕ СА жълти сайтове с английска версия и т.н.т.
- Възможност за бърза комуникация по e-mail. Заданието се праща само и единствено по този начин.


Заплащане:
Заплащането си определяте Вие. На клиентът се предоставя цена за услугата+портфолио на няколко автора. Той избира всичко и нищо не зависи от мен. Търсим качество. Хора с фразите "За толкова пари - толкова" и т.н. няма нужда да пишат.

Статиите се четат директно от клиента. Денят ми е зает на 99% и е невъзможно да прегледам всички материали за правописни и пунктуационни грешки, стилистика, изказ, достоверност на фактите и всички останали проверки. Имайте предвид, номерата от типа на заменяне на латински букви с такива на кирилица за постигане на уникалност, копирине от Уикипедия и след това заличаването на съответния текст от сайта, са ми добре познати. Който се опита да ги направи и да насочва креативността си към "отбиване на номера", няма нужда да ми пише - знам как да разбера.


Поздрави,
И.Ангелов
 
Заплащането си определяте Вие. На клиентът се предоставя цена за услугата+портфолио на няколко автора. Той избира всичко и нищо не зависи от мен. Търсим качество. Хора с фразите "За толкова пари - толкова" и т.н. няма нужда да пишат.
Ех копирайтъре ...
 
Перфектен момент да ме компенсираш за 30-те лева с няколко броя статии на en , които ти изпратих и пак казвам не съм си ги искал, понеже не са ми трябвали, но ето че сега е удобен момент за компенсация. 2Те статии или 3 бяха, трябва да проверим, едната гъмжеше с бая грешки.
 
Перфектен момент да ме компенсираш за 30-те лева с няколко броя статии на en , които ти изпратих и пак казвам не съм си ги искал, понеже не са ми трябвали, но ето че сега е удобен момент за компенсация. 2Те статии или 3 бяха, трябва да проверим, едната гъмжеше с бая грешки.
Моля? Я пусни в скайп коя статия е била с грешките да я сверя с тази в компютъра ми, че не помня коя от всичките е + това да проверя какви са грешките. И на какво прилича това да платиш за 3 статии, да получиш 2 по твоите думи ( не помня вече какво е било ) добри и да не харесаш третата, след това да пишеш след няколко месеца с искане за компенсация?! Ти така ли правиш в магазина - купуваш си сирене и го връщаш след 2 месеца с обяснението, че е развалено? Ако не си бил харесал нещо в статията, защо не си ми казал в момента, сега мислиш ли, че знам кой от целия ми екип я е писал? Тая работа ми прилича на поредното хвърляне на помия без причина.

И да ти обясня, че дори и да си прав, компенсация се извършва за некачествения продукт ( ако има такъв ) или със същия продукт, или със себестойността му, а не с всичко, което си платил или с цялата сума или пък с продукт, който посочваш. Ако си казал веднага, е могло да си поискаш още неща и даже, повярвай ми, и без да ги искаш, съм щял да ти ги дам. Справка - https://www.predpriemach.com/thread...ота-в-Секцията-freelance-jobs-projects.54398/

Не си намерил кой да метнеш, искам да ти кажа. И все пак ако не съм прав, пиши в скайп да се доуточним.
 
Вижте как чрез етерични масла да направите прането нещо хубаво за Вас и дрехите си!


Винаги, когато се докоснете до прането кихате, защото сте чувствителни към синтетика и имате алергия? Дрехите Ви бързо се съсипват? Дрехите са твърди след пране? Вижте решението на всички тези проблеми СЕГА!



Дрехите обикновено са твърди сред пране. Поради тази причина и се слагат омекотителите. Тези дрехи обаче стават „миризливи“, което е ад за по-чувствителните на тема „миризми“. Дори и да не е така, омекотителите определено съсипват дрехите. Излезте от този омагьосан кръг само и единствено с използването на етерични масла.

Праховете за пране не придават достатъчен аромат на дрехите или пък ги правят твърди, което ни кара да ползваме омекотител, както вече казахме. А знаете ли, че в омекотителите няма нищо естествено?

Да! В тях има само синтетични аромати, парфюми и каквото се сетите... Те имат временен подобряващ ефект, но буквално съсипват дрехите при дълготрайна употреба и водят началото на много алергии и обриви.

Решението
Не е нужно да се лишавате от нищо – нито от аромат, нито от каквото и да е друго. Просто използвайте етерични масла!

Използвайте Вашите любими аромати и ги превърнете в новите, естествени омекотители. Ето някои от най-популярните етерични масла:

  • Лимон

  • Мента

  • Лавандула

  • Портокал

  • Грейпфрут

  • Чаено дърво

  • И много други, които можете да намерите на ( линк към сайта )
Сложете няколко капки от едно етерично масло по избор. Обърнете внимание, че предозировката би довела до неприятен аромат, а не до по-добър, защото етеричните масла са много концентрирани течности – затова се продават и в малки шишенца – не се притеснявайте, защото стигат за доста дълго време.

Друга ефективна мярка срещу алергиите и съсипването на дрехите
Прахът за пране също е химия, както може би всички се досещате. Не се връзвайте на рекламни трикове, защото няма препарат за пране, който да е напълно безвреден. Заедно с етеричното масло слагайте и оцет в прането. Може да кажете, че това е лудост, и на пръв поглед наистина изглежда така, но повярвайте, че това отмива целия прах за пране от дрехите – с други думи запазва и Вас, и тях. И бъде спокойни, защото със сигурност никой няма да забележи, че сте слагали оцет в прането – миризмата изветрява още в пералнята.

Сдобийте се с качествено био етерично масло и пробвайте тази стратегия срещу алергиите и съсипването на дрехите още днес, защото утре вече може и да сте останали без още една дреха.





Втора статия


Няколко причини да използваме GPS навигация



Нещата се променят изключително бързо – и като технологии, и като пътища и маршрути. А най-досадното нещо, което може да се случи на едно семество по време на почивка е да се изгуби или пък да не може да стигне на мястото, за където е тръгнало с часове. Май пропуснах задръстванията по пътищата и ремонтите, заради които се налага да чакате с часове?

Време е вече да получите хубава семейна почивка без да си разваляте настроението още на пътя. И всичко това може да бъде спестено само и единствено с един клик.

Да, май се досехти за какво говоря. Задължително Ви трябва GPS навигация! Ето основните предимства, които Ви дава тя:

  • Можете да задавате маршрут с точни изисквания - първокласни, второкласни, третокласни пътища или комбинация от някои

  • Задавано на желано време за пристигане

  • Избягване на задръствания при навигациите от по-висок клас

  • Избягване на пътища в ремонт, опасни и свлачищни зони при навигациите от по-висок клас

  • Задаване на междинни и крайни цели

  • Гласова навигация – можете да разберете накъде да тръгнете по всяко време без да има нужда постоянно да поглеждате в екрана и да губите концентрация

  • Възможност да видите къде се намирате по картата по всяко едно време и да видите информация за пътуването си – колко километра остават до следващата цел, колко е очакваното време за пристигане и т.н.т.

  • Ако сгрешите пътя, навигацията автоматично преизчислява маршрута и Ви казва какво да правите без да има нужда да се притеснявате
А някои навигации дори имат допълнителни функционалности, които ще запазя като изненада

От менюто на навигациите можете да изберете дали сте колело, камион или автомобил – по този начин навигацията ще спазва някои основни правила, като например дали пътят е разрешен за МПС от този тип или – не.



Ако питате мен, аз пазарувам навигациите си от ^^^^^^^. Там получавам разяснения за всеки модел, препоръка за навигация и всичко, което ми е необходимо. Идва с доста бърза доставка, а цената е най-добрата, която мога да намеря в интернет... повечето от останалите магазини буквално обират клиентите си, но от този магазин съм изключително доволен. Навигациите им са от ТОП марки и са с наистина високо качество, може да им се има пълно доверие, що се отнася до качество, цени и обслужване – какво повече да иска човек от един магазин?


===================

Ето ти си двете статии, ако наистина смяташ че те струват 30 лева, окей няма проблеми. Иначе не зная за какъв екип говориш, след като :
[18.6.2016 г. 17:54:51] Цветомир: ima li nqkoq statiq
[18.6.2016 г. 17:54:54] Цветомир: za gps
[18.6.2016 г. 18:06:18] Ивайло Ангелов: не, нищо не ми идва
[18.6.2016 г. 20:20:47] Цветомир: e to ne e nujno da e unikalno kato mislene
[18.6.2016 г. 20:20:57] Цветомир: kolkoto za google
[18.6.2016 г. 21:01:24] Ивайло Ангелов: знам
[18.6.2016 г. 21:02:12] Ивайло Ангелов: ама пак не е много лесно


Нека хората да преценят тези статии дали струват 15лв.
 
Така, тези статии не са мои, а на колегата. И защо като си забелязал неизправности не си писал веднага? Помолих те да се разберем на лични, но реши да ми оспамиш темата. Първо ми казваш да не старая, нещо само колкото за гугъл, после приемаш продукта без забележки и 4 месеца ( даже не два ) след това се оплакваш публично?!
 
Е аз съм търпелив, чаках ти да се сетиш, че тея 30 лева едва ли са за тези 2 статии. И как да не ти кажа за гуггъл, като ти зацепи на темата с гпс навигациите много здраво.
 
Е аз съм търпелив, чаках ти да се сетиш, че тея 30 лева едва ли са за тези 2 статии. И как да не ти кажа за гуггъл, като ти зацепи на темата с гпс навигациите много здраво.
Тея 30 лева си спомням, че ми каза "за 2-3 статии". Или греша?
 
[9.6.2016 г. 08:49:27] Ивайло Ангелов: ок, какви статии искаш?
[9.6.2016 г. 08:50:46] Цветомир: ******* trqbva da izmislim nqkakyv teкst na zaglavnata
[9.6.2016 г. 08:50:51] Цветомир: ot 3-4 izrecheniq
[9.6.2016 г. 08:50:59] Цветомир: i 4-5 statii za navigacii za kola
[9.6.2016 г. 08:52:17] Цветомир: a pyk iskam edna statiq da ima zaglavie : kachestveni nagivacii westroad
[9.6.2016 г. 08:52:28] Ивайло Ангелов: аха

Като се включваха и други неща, където видях, чпросто, нямаш никакво желание да ги вършиш, затова за другото няма да говорим.
 

Горе