АдСенс: Изчезване на пари от баланса?

Cromwell

Member
Здравейте,

Днес ми се случи нещо странно, съвсем малка сума пари, около 50 евроцента ми изчезнаха от Баланса. Знам, че ще кажете, че е малка сума, но ме озадачи, че изчезнаха от Баланса, а там нали са един вид финализирани приходи? Досега такова нещо не ми се е случвало и не знам какво е, дали е бъг или от АдСенс са наложили някаква такса за задържане на пари? Някой срещал ли е такъв проблем преди?
 
То още не е приключил месеца, че да "подстригват". Просто от последното плащане баланса е на минус, все едно са пратили повече пари :D
 
Изчезването съм го хванал, че става по следния начин.
Влиза потребител, кликва, генерира 50 цента... след малко клива втори път, още 50 цента.
Известно време имаш 1 евро, но след малко отчита само първия клик, а втория явно го води невалиден. Няколко пъти ми се случи и го разучих,че така става.
Тъй като имах кликове от чужбина и докато ги разглеждах, ми изчезна втория клик.
 
Не става въпрос за дневен баланс, а за месечен и то след плащане. Невалидните кликове се актуализират в началото на месеца :)
 
Гугъл си прави каквото си иска, няма как да знаем истината, какво и защо маха от парите :eek::eek:
 
Последно редактирано:
Монополът явно си прави каквото си иска. Измислили са нов начин да издевателстват над хората. Аз такова нещо за първи път виждам. От финализираните пари за миналия месец да вземат, като не казват за какво?
 
Предния месец ме шибнаха 767 евро, иначе баланса и при мен е на -3.50 евро
тей че споко ;) :D Ще боли на 2-3-ти!
 
Btw от съвета на колегата @slavchev , за поставянето на рекламите преди заглавието, мога да кажа, че имам много по-малко невалиден трафик от преди. Благодарско!
 
Btw от съвета на колегата @slavchev , за поставянето на рекламите преди заглавието, мога да кажа, че имам много по-малко невалиден трафик от преди. Благодарско!

Ще ми пуснеш 3-4 линка за благодарско ::p:D
 

Горе