Адвокат авторско право и интернет

napred

New Member
Здравейте, разработвам сайт за стрийминг и бих желал да се консултирам с адвокат какво е позволено и какво не у нас. Трябва някой, който разбира едновременно от интернет протоколи и авторско право, а и не е обвързан с електронните медии в държавата - защото в такъв случай не знам дали би бил обективен в съвета си към мен, който ще се яви по-малък клиент.

Благодаря ви предварително, ако можете да ми помогнете, най-добре на лични. Надявам се няма да разводняваме темата с коментари, просто пиша с молба за съвет за специалист. Благодаря, ако някой може да се отзове.
 
От: Адвокат авторско право и интернет

Здравейте veda, много ви благодаря за насоката. Аз също бях попаднал на този адвокат ровейки в интернет, силно се надявам все пак да не е обвързан с дадена медия и съответно да изопачи онова, което ме интересува, в полза на медиите като цяло и клиента му в частност. Това, което бих искал да попитам е, ако знаете, горе-долу колко варира цената на консултация за такъв род казуси, в посочената от Вас кантора? Ако е по-удобно на лични - няма проблем... Предполагам се плаща на час, нали? Бяха ми препоръчали една друга кантора - dpc. bg, там цените, казват, стигали до 200 лева на час, но клиенти им били най-големите сайтове (от сорта на БГ видео порталите, доколкото разбрах). На мен изцяло интуитивно този адвокат ми буди доверие - sotirov. info, някой дали има мнение?
 

Горе