Админите ли пускат ботовете нарочно?

Админите ли пускат ботовете нарочно?

• Да

Votes: 9 81.8%
  • Не

Votes: 2 18.2%

• Общо гласове
    11
Виждаме във форума постоянни нови теми от ботове, а админите не правят нищо по въпроса.

1. Ботове могат лесно да се спрат, но хайде, да кажем, че уж не може.
2. Ботовете пускат нова тема и никой не я трие, тя остава там за постоянно.
3. Ако това е нежелано съдържание, защо не се изтрива?
4. Защото е направено нарочно, според мен. За създаване на контент, понеже има малко нови теми.

Брат, ти ако бяше админ и имаше форум, нямаше ли да триеш всичко, освен ако не го беше направили ти, нарочно.

Защо да не създават дискусии? Стига тематиката да е интересна, не виждам нищо драматично.
Ясно е, че не са случайни - те дори не постват линкове.

Проблемът за мене е че въпросните ботове са уникално тъпи и дори не могат да ползват АИ да генерират интересни теми, ами копират съществуващи теми от Редит (courtesy of @Test).

Напротив, след време се връщат и слагат линкове. Освен това контентът е боклук, тъй като се превежда с Google Translate и резултатът е развален български.

трябва да си много прост за да си помислиш , че Блинки умишлено е пуснал ботовете да създават теми.....
Всъщност като се замисля сега вярно е оставил бота

palen_ta_ak

да се шири и пуска коментари с всяка втора дума БРАТ

Последно редактирано:
трябва да си много прост за да си помислиш , че Блинки умишлено е пуснал ботовете да създават теми.....

palen_ta_ak

Трябва да накажем @Blinky за дискриминация! Трябва да пусне още един бот да отговаря на СЕСТРА!

palen_ta_ak

Виж анкетата, брат - аз съм гласувал само един път. Да 8, Не 2. Значи другите две Не-та сте ти и админа, май и ти си в схемата, а.

Горе