Адсенс изплащане на печалба.

nIksdevIL

Well-Known Member
Здравейте, направих минимума за изплащане на печалба вече приходите ми са финализирани, попълнил съм чрез Western Union да се изплатят, но до днес не виждам от къде да си поискам превода, идея ?

Пише само :

Моля, направете всички промени, засягащи това плащане, до 15 октомври в настройките за плащане.

Значи на 16-ти ще мога да си изтегля парите ли ?
 
От: Адсенс изплащане на печалба.

Кога направи минимума - вчера ли?
 
От: Адсенс изплащане на печалба.

Е, явно не си чел поясненията, помоща в Адсенс. Сумите се финализират до около 15 число на следващия месец и за това искат ако има някаква промяна в адреса или начина на плащане да е направена в настройките за плащане. След това няколко дни по-късно, някъде около 20-25 число на месеца когато влизаш в профила си ще пише, че парите ти са в процес на изплащане, и ще ти дадат линк да си видиш и вземеш данните, за да си вземеш парите от Western Union.

Впрочем, ти си минал тази сума, но докато не се финализират нещата нищо не е сигурно, при процеса на финализиране може да отпаднат някой суми, и да се окаже да имаш примерно 69.95 евро, и да чакаш още месец.
 
От: Адсенс изплащане на печалба.

Следващо плащане
Ще бъде извършено до 31.10.2012.
Значи като ми пуснат парите, ще бъде пуснат линк в профила или по мейл?
 
От: Адсенс изплащане на печалба.

Като си влезеш в профила на Адсенс, ще видиш надписа, в дясно: "Финализирани приходи, Подробности »". Кликваш на него за повече подробности.
 
От: Адсенс изплащане на печалба.

униона,колко комисионна ще вземе?
 
От: От: Адсенс изплащане на печалба.

униона,колко комисионна ще вземе?

Не ми е вземал комисионни - колкото имам да получавам от Адсенс, толкова си получавам от Western Union. Мисля, че го четох това в упътването, но не помня вече, вместо да питаш така влез и потърси в помощните въпроси, пише си всичко.
 
От: Адсенс изплащане на печалба.

Гледай да не те прекара банката с валутните курсове (вероятно Google са пратили евро - виж в профила си в AdSense сумата и валутата и я сравни с тази, която ти дават от WU). Питай ги по какъв курс ще ти ги обменят в левове - по курса на банката или по курса на Western Union (единия от двата е по-изгодния, обикновено този на банката). Ако курса не те устройва може да си вземеш парите в евро, нямат право да ти откажат (ако откажат отиваш на друго място).
 
От: Адсенс изплащане на печалба.

Ако ходиш в чейндж, гледай да не те таксуват, нямаш да плащаш никакви комисионни.
 

Горе