tanipo Well-Known Member 23 Януари 2008 #21 E не е задължително да е Алба. Просто трябва да е място където можем да седнам на голяма маса за да няма изолирани хора В другия форум можем да пуснем съобщение също
E не е задължително да е Алба. Просто трябва да е място където можем да седнам на голяма маса за да няма изолирани хора В другия форум можем да пуснем съобщение също
tanipo Well-Known Member 3 Февруари 2008 #22 Кво става последно - има ли навити за среща във Варна тия дни?
ilianskim New Member 3 Февруари 2008 #23 ако не успея да се върна на 5ти,което е доста вероятно, ще направим повторение на срещата всеки да остави тук скайп
ако не успея да се върна на 5ти,което е доста вероятно, ще направим повторение на срещата всеки да остави тук скайп
banditko.info New Member 11 Февруари 2008 #24 Къде се беше изгубила тая тема ? Кажете имаше ли среща, или тепърва ще се организираме.
ilianskim New Member 11 Февруари 2008 #25 аз съм си в бг сега съм в Добрич утре ще ходя към Варна, ако някой има желание да драсне да се видим.
аз съм си в бг сега съм в Добрич утре ще ходя към Варна, ако някой има желание да драсне да се видим.
mendy New Member 12 Април 2008 #26 И аз съм навит за среща във Варна. Ако ще има такава свиркайте и ще дойда
E efond Member 12 Април 2008 #27 Последно имало ли е среща? Дайте по сериозна организация, да насрочим една дата и който дойде.
N nutrim Member 10 Май 2008 #28 От: Re: Айде бе младежи, няма ли някой мераклия за среща във Варна И аз съм от Варна ако ще се организирате едно Лично съобшение добре ще ми се отрази :lol:
От: Re: Айде бе младежи, няма ли някой мераклия за среща във Варна И аз съм от Варна ако ще се организирате едно Лично съобшение добре ще ми се отрази :lol: