Академия за програмисти в София?

boikov

New Member
Привет! Препоръчайте ми добра академия за програмисти в гр.София, благодаря!
 

ReminD

Well-Known Member
It tallents, telerik, софтуни дори, каквото и да избереш няма да е достатъчно и ще трябва и във вас да си учиш.
 

attila7

New Member
Вече има доста акедемии за програмисти, но наистина е важно точно какъв курс ти трябва. Иначе и от мен +1 за http://softacademy.bg/. А много от ИТ фирмите спонсорират и обучения за програмисти.
 

Denischo

Member

otspace

Active Member
Аз бих ти препоръчал home university. Взимаш книги и почваш да се самообучаваш. Тези академии няма да те научат на нищо смислено.
 

Blinky

Owner
http://softacademy.bg/ е малка, но много качествена академия с добри лектори. Все пак е важно и за какво обучение ти трябва.
Още един глас за тях. Малки, но супер про. Групите са малко и го няма момента всичко на конвер. Много е важно персоналното в имание в такива мероприятия. ;)
 

EliaCapaccio

Well-Known Member
Ще ме извинявате, но тия "софтуерни академии" са егати пародията. Нито Бил Гейтс, нито Цукебук, нито Стиви Джобс "са се научили" от академия.

Добре. Да речем аз съм мацка дето цял живот съм била продавач-консултантка за 600 лв. във център на Виваком. Изведнъж разбирам, че програмирането плаща много! И решавам да вляза в академия и да стана програмистче. Това не е като да продаваш домати! Ако нямаш талант и никакъв опит, ако не можеш Уиндолса да си инсталираш сам, и мрежата вкъщи да си настроиш сам, къде си тръгнал да ми ставаш софтуерен инженер бе?!

Пародия. Пак направено да лапа на баламунките парите. Ама щом има кой да плаща, давай, айьеее!
 

EliaCapaccio

Well-Known Member
Напълно си прав! Хората сякаш подценяват програмирането и си мислят, че всеки може да се научи
Мда. Thanks. P.S. В Щатите около 85% от жените, които почват да учат инженеринг не завършват. Който шпори – ще го удрям с факти.
 

AMitrev

Well-Known Member
Разбира се, че всеки може да се научи. Програмирането не се учи като цопнеш в казан с ядрени отпадъци, така се става само супер герой :D.

Сега ще звъна на Пешо (един младеж, който има 20 години опит като програмист) да му кажа, че след като не може да инстаслира windows не може да бъде софтуер инженер :D
 

Горе