Продава се: Акаунт с над 55 хиляди пуш абонати в SendPulse

traiki

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
36   0   0
Продавам акаунт с над 55 хиляди абонати, на които може да изпращате тъй наречените "пуш известия" в браузъра. Акаунтът е регистриран в sendpulse.com .

Може да си докарвате между 2-4 хиляди посещения на ден само от пуш известията. Системата има "schedule опция", която ви позволява да си нацъкате линквоете със сутрешното кафе и те да се пуснат в съответните часове.

Също така има и опция за монетизиране на "потребителите". Използвам я от няколко месеца и до момента съм изкарал близо 1100 долара. Плащат редовно - по пейпал всеки понеделник. Преди да завалят въпросите "защо продаваш" - трябва ми кеш!

Няма твърда цена, но да кажем, че търся около 2500 лева.
 
Прати ми на лично малко повече информация + цената
 
New pricing plans on web push notifications

As of September 16, web push notifications in SendPulse become a paid feature. We've decided to take this step to be able to maintain our web push service at a decent level and keep on developing it. This email will shed some light on the questions you may have.



Can I still send web push notifications for free?

If your database counts less than 10,000 subscribers, you will still be able to send web push notifications for free. Same as before, there will be some restrictions for users of free web push service:

default company’s branding on sign-up forms,
no access to API,
no support by phone.

There are also limitations that have been added recently: free plan will no longer include segmentation, A/B testing, and integration with Automation 360 for trigger campaigns.


I have 10,000+ subscribers. How much will I pay for web pushes?

You'll have the opportunity to switch to the corresponding paid plan based on the size of your database.
 
Тъкмо щях да го споделя и аз, ето защо го е продавал тариката.
Не казвам че е тарикат, просто споделям ако някой реши да го купува. По принцип пуш трафика не е лош но трябва да имаш и сайт от които да си набавяш нови абонати понеже след всяка кампания при 50к ще намалят с 500-1000 човека.
 
По принцип пуш трафика не е лош но трябва да имаш и сайт от които да си набавяш нови абонати

Нямам но от това което съм чел. Много хора споделят, че това е бъдещето поне за сега за доставяне на трафик. Няма да коментирам за платения трафик и реклама там нещата са ясни. Но за трафика от facebook страниците който вече почти е мъртъв за магазините този е идеален. И ако имаш хубава и евтина стока нещата са ОК. Но вече да сподели някой който има реален опит не като мен само чел
 
От личен опит пиша:

По - добре е да имаш Пуш абонати
 
Тъкмо щях да го споделя и аз, ето защо го е продавал тариката.

Хахаха тарикатче съм, да....ама баш Бай Ганьо съм, да знаеш :) Класик.....



Иначе от споделилия поста разбирам, че става платен. Нещо, което със сигурност не е ок, но може би беше ясно, че ще стане един ден и както се вика...безплатен обяд няма...Който може да сметне 2 и 2 знае кое е по-добре и какво означават 55 хиляди пуш абоната, и какъв трафик може да се докара...но е тарикатско да имаш ПУШ АБОНАТИ
 
Хахаха тарикатче съм, да....ама баш Бай Ганьо съм, да знаеш Класик.....

Остави ги сега тия неща, ганчо ли си , бай ганьо ли си или поредния български тарикат който иска лекичко да прекара другите, мен това не ме интересува. Кажи дали повечето са българи, чужденци или от луната???
 
Българи са, дали са от Луната, Марс или Венера...ти ще го прецениш...а дали си поредния "купувач", който "само гледа"..
 
Какво продаваш тази плява за толкова пари. Аз имам 150К EN абонати ( Usa, Uk, Au), но те са си за моя сайт, който е супер тематичен. Да ги продам и това ще е една голяма плява за купувача.

За тия пари трябва доста сериозно ревю да представиш, а не да ти се вадят думите с ченгел.
 
Да не са африканци, че не искаш да кажеш? И тарикат си да, аз затова те питах още преди няма ли някаква такса, защото лично на мен ми ги оряза абонатите системата на безплатния план.
 
Какво продаваш тази плява за толкова пари. Аз имам 150К EN абонати ( Usa, Uk, Au), но те са си за моя сайт, който е супер тематичен. Да ги продам и това ще е една голяма плява за купувача.

За тия пари трябва доста сериозно ревю да представиш, а не да ти се вадят думите с ченгел.

Тези, които имат сериозен интерес и са ми писали на ЛС са получили цялата необходима информация, която ги вълнува.

Не мога да се съглася с това, което си написал, защото не знам поради каква причина си решил, че тези 150 хиляди абоната, които са абонирани за твоя сайт, нямат и други интереси. Познавам физици, които са болни футболни фенове...Плява биха били, ако опиташ да продадеш-докараш трафик към англоезичен сайт с абонати от България... Цената въобще няма да я коментирам.

Не знам каква ще е цената на услугата, която смятат да сложат от Сендпулс, но предполагам ще е нещо от рода на 20-30 долара...което предвид мощния инструмент, който е ПУШ-а, е смешно въобще да коментираме за "тежест". Само да вметна, че този акаунт е подходящ за сайтове, които имат добър трафик и за хора, които знаят как да го използват, а не за такива, които имат 5 000 посещения годишно със системи на безплатен хостинг.
 
Ще подкрепя @traiki ...
Според мен е по-добре като услугите са платени, защото качеството е по-високо. А и безплатен обяд има само при мама и тати.
А по отношение на обявата - всичко е проста аритметика. Ако 3-4-5К човека можете да прецените колко пари ще ви генерират и математиката излиза, какво са 1500лв? Според мен нищо, ако след това ще изкарат много повече. Инвестирайте в проектите си като гледате напред във времето.
Но така или иначе масово предприемачите тук са... да не кажа бедни, но за тях 1-2К лева са голяма сума. Не става така, колеги :)
С удоволствие бих взел акаунта, ако все още е свободен по коледа.
 

Горе