Продава се: Активна Американска Фейсбук Страница

uriel

Active Member
Рейтинг - 100%
42   0   0
Здравейте приятели, продавам много активна фейсбук страница. Категория политика - за Доналд Тръмп.
Всекидневно всеки от нас среща или чува нещо свързано с Доналд Тръмп. Което прави сходни страници много вирални и активни.
Перфектна за монетизация на трафика. С минимална поддръжка за няколко месеца страницата достигна над 18, 000 фена от които
над 15, 000 са америкаци и близо 350-500 нови харесвания отново американци всяка седмица! И то само с 1 снимка поддръжкка на седмица! Уникално!
Страницата никога не е спамена с линкове, защото нямам време да развивам сайт. Имам си друга успешна бизнес матрица, която мога да споделя с купувача.

Но съм чувал, че кликове от Adsense от Америка са доста скъпо платени спрямо българските.
Всеки знае, че имам тема за закупуване на Adsense акаунти, така че смело мога да твърдя че американския трафик е доста добре платен.
Ще усиля интересът ви, като споделя, че правих 2 теста с линкови връзки и получих 15% FB CTR към домейна. Както се казва, който разбира тук се спира!

Нека ми пишат хора, които наистина имат интерес и най-вече са с положително мислене. Нямам намерение да си губя времето с хора, които не знаят какво искат или искат да видят само линка на страницата. Така че ще преценя на кого да отговарям. Искам да я продам на някого, когото би му вършила работа и най-вече да я ползва, доразвива и печели от нея!

Ще изпратя снимки със статистики за Държави, Възраст, Пол и др.
Съдействам с идеи за начинаещи предпиемачи след закупуване на страницата!
 

Горе