Алтернатива на Amazon.co.uk

N.JELQZKOV

New Member
Здравейте,

Някой може ли да ми каже алтернативни сайтове на UK Амазона. Решил съм да продавам дамско облекло, но като гледам е много трудно да бъдеш одобрен там, а за новорегистрирани като мен почти невъзможно. За USА алтернативи се сещам много, но с това време на доставка и цени няма смисъл. В повечето случаи цената на доставка е по-скъпа или равна на самият продукт. Затова гледам да е във Великобритания. Много се дразня! Как така в най-големия сайт за търговия да не можеш да продаваш дрехи.

Както и да е, та ако някой може да сподели сайтове във Великобритания, в които мога да продавам ще му бъда много благодарен. Еbay.co.uk може ли да бъде вариант?
 
От: Алтернатива на Amazon.co.uk

Така разрових се малко и намерих тези два, на някой може да са му полезни: :)

gumtree.com - UK Alexa 28
friday-ad.co.uk - UK Alexa 985

Дойде ми на акъла и за craigslist.co.uk, но като гледам какви неща качат в секцията дрехи и се отвратих :( :mad: На първа страница само използвани прашки и използвани женски гащи с петна от.....сещате се. Изроди някакви...
 
От: Алтернатива на Amazon.co.uk

Аз знам един сайт във Франция, който е само за женски дрехи и стоки за дома. Имат формуляр за търговци, ама май е само за такива от Франция, трябва да се пита.
http://www.laredoute.fr/espace-devenir-vendeur-marketplace.aspx
Иначе ибей навсякъде в Европа може. Аз правя ибей магазини и темплейти за клиенти в Германия и там продават много дрехи, но и конкуренцията е жестока.
 

Горе