Алтернативните реклами на адсенс

go6o78

Member
От няколко дни забелязвам, че като алтернативни реклами вместо социални реклами ми се появява (както е зададено на някой банерни позиции) ми се запълват с син цвят. Не съм сигурен от кога е но преди няколко дни пробвах google ads menager и там се споменава, че се променят настройките на тези реклами които не са персонализирани.
Но както споменах по горе е зададено да се показват социални реклами, а не да се запълва пространството с цвят, някои са задедени да се покакзват алтернативни реклами, но все засега немога да ги засеча дали работят поне те
 
От: Алтернативните реклами на адсенс

Често вместо социалните реклами показва празно, т.е. излиза стандартният син цвят по подразбиране. Настрой си цветовете според сайтовете, примерно ако фонът на даден сайт е бял, то избери бял в adsense.
 
От: Алтернативните реклами на адсенс

Значи проблема не е сегашен
неможах да засеча има ли подобен проблем ако има зададен алтернативен банер, работи ли коректно или този проблем се появява само ако имам социални и се показва вместо тях цвят
 
От: Алтернативните реклами на адсенс

Появява се, когато adsense няма подходяща реклама за дадена страница, тогава би трябвало да се появят социални, но вече и те не се появяват винаги, всъщност изобщо не знам дали се появяват вече някъде, не съм ги виждал скоро. А тъй като не се появяват и те, ти излиза синият цвят. Съответно, ако сложиш алтернативни реклами, то проблемът не би трябвало да съществува (даваш друга страница все пак).
Т.е. или промени синия цвят, или избери алтернативна реклама.
 

Горе