Америка или Русия?

Америка или Русия?

  • Америка

    Votes: 45 39.1%
  • Русия

    Votes: 70 60.9%

  • Общо гласове
    115

TheVengefulOne

Active Member
Чисто икономически - Русия е по-благоприятна за България. По-добър партниор е и има потенциал да повлияе положително на икономиката ни.
 

waldes

Well-Known Member
Под фалшива самоличност този младеж е хукнал на Запад едва десетгодишен. Вероятно със знанието и одобрението на баща си (тогавашният ортодоксален диктатор в КНДР)!
Остави го този лудия. Прочети каква е била историята с батко му - титуляра за престола. Бащата Ким Чен Ир му отнема престола, защото е посетил дисниленд и като цяло имал влечение към Западния свят. Голяма минавка:)
 

Bobkata

Member
Историята на баткото е същата. Според разследващите убийството му, както и онези, които са го арестували за сефте извън родината му по-преди:
- децата на политическия елит на КНДР масово са учили на Запад (основно Швейцария, Франция и Великобритания);
- масово са пътували и пребивавали там под фалшиви имена.

Но в конкретния случай минавката наистина е голяма. Вижте от къде е тръгнал като малък, та да свърши отровен на "перона" на летището. Лека му пръст на човека, разбира се.

За Кобургите нищо не мога да кажа, защото те са политически емигранти и са живели като такива до идването на дедо им Симо на политическата хранилка у нас. Няма как да представляват показателен пример в контекста на темата, в която дискутираме, по сравнение с децата на комунистическия елит! Инак и фамилиите на арабските шейхове предпочитат Запада пред Изтока :)
 

Bobkata

Member
По разбираеми причини Владимир Путин живее основно в Русия, за разлика от дъщерите си, но път компенсира този недоимък с ползване на западни стоки на родна територия. Погледнете колите в кортежа му. МПС-та отечественного производства - нет, но-о-о за сметка на това има множество такива сделани где-то в Западной Германии. Това е изборът на Путин!

Подобни вкусове имат и колегите му от КНДР, но там поне от кумова срама по някоя Газка, Уазка или Зилче мешат с Мерджаните.

 

waldes

Well-Known Member
Погледни какво се продава в 'руските' хипермаркети, нещо като нашите метро, кенефланд и сие. Влизаш, гледаш изобилие от стока, а на практика няма нищо зас ядене, Това е демокрацията в балкански тип:)
 

waldes

Well-Known Member
Руският пазар е така зажаднял за бългакри стоки, сега китайци ползват българския бранд и продават отрова.Тук нали се водят предприемачи, възползвайте се от това, докато не са умрели хората в Русия, които си спомнят балгарските стоки. Това е жокер, който е умен, ще разбере.
 

waldes

Well-Known Member
БЪЛГАРИЯ ☺
Така те искам. Изоставени селца и градчета, българи, бягащи да бачкат в чужбина. Вековни имения, продаващи се за жълти стотинки. Носталгия. Патриотизъм. Възрожденство.
 

waldes

Well-Known Member
 

waldes

Well-Known Member
Сал ракели или, много нанагорно ще дойде на предприемачите, мънъмейкърите:)
 

waldes

Well-Known Member
 

waldes

Well-Known Member
 

waldes

Well-Known Member
 

waldes

Well-Known Member
Да помислиме:)
 

Горе