От: [Анкета] ЕС vs. Русия - кое би избрал?
Айде дайте ми един факт, който да потвърждава вашите тези?
Влязохме в ЕС през 2007, нали така?
Да не би да кажете, че през 2006 сме имали супер развита икономиката и сме произвеждали и изнасяли продукция за цял Свят и като сме влезли в ЕС изведнъж фирмите затворили. :lol: :lol: :lol:
Или преди кризата от 1997 - да не би да кажете, че икономиката ни е цъфтяла вързала и била супер яка. Няма такова нещо - кризата дойде, щото нямахме икономиката и да поддържа стандарта БСП и Виденов печатаха пари - нещо като гърците (ама те вземаха заеми).
Или при социализма и комунизма било добре. Ми като беше добре що си отиде? Щото системата не можеше да издържи - тогавашните управляващи го знаеха и затова направиха "нежна" революция - вкараха малко демокрация. После запазиха властта, през това време вкараха купонна система да видим колко е гадна демокрацията (за по-младите купонна система ще рече че по магазините нямаше стоки от първа необходимост и раздаваха на всеки човек в кметството срещу лична карта купончета. И с това купочне си купуваш 1 кило месо и 1 кило сирене месечно, като го докарат на магазина, същото беше и с другата храна). Та значи вкараха купонната система да видим колко лоша е демокрацията и после освободиха цените и те скочиха 4-5 пъти и тека клюпачката стана 4-5 пъти по-скъпа пък заплатите останаха същите. Ей тва беше накрая социализма. Господата управляващи знаеха, че ако бяха запазили властта и бяха качили цените 4-5 пъти хората щяха да ги обесят по дърветата, затова решиха да направят "нежна" революция и после да нормализират цените, за да могат да запазят живота си и част от властта си.
Така, че може да си мрънкате колкото искате, но нито един не е посочил факт, а и няма такъв факт че като излезем от ЕС положението ще е по-добре. Преди 2007, през 1996, през 1989 сме били по-зле отколкото сега.
Вие мрънкате точно като всеки "работлив" българин - как все някой имало да му пречи. Аз мога да се хвана на бас, че като излезем от ЕС вие пак ще мрънкате, че някой ви пречи - било руснаци, било американци, било Сорос, цигани, бежанци, Турция и който още се сетите. Всичките ще ви пречат да се развиете и да станете богати. :lol: :lol: :lol: :lol: