Афилейт програма и дропшипинг на часовници Casio

Websolut

Well-Known Member
[h=3]Общи условия за участие в Афилиейт програмата[/h] Достъпът до програмата се осъществява от специална секция в сайта, през която бъдещите афилиейт партньори ще имат възможност да се регистрират като такива.
Паричните премии са в размер на 10% от стойността на продукта установими въз основа на плащанията, реализирани в резултат на закупената стока, чрез рекламните линкове предоставени на афилейт партньора.
Минималната сума за извършване на плащане е 50 лева.
Плащанията се извършват по три начина: По банков път, чрез ePay.bg, PayPal.com, до 15-то число на текущия календарен месец,се изплаща натрупаната за предходния календарен месец сума.
За сега предоставяме само линкове,чрез генератор на партньорски връзки,които са достъпни след регистрация и одобрение ,като наш партньор.
Подробности в сайта.


Кратки условия на Дропшипинг програмата на casio.buymore.bg


Условията за Дропшипинг са подобни на тези за Афилейт програмата обяснени подробно в секция Условия на партньорската програма в сайта,но системата е по-опростена.
Или на кратко:
1.Отстъпката при дропшипинга е по-голяма и е в размер на 15% до 20% от стойността на стоката.
2.Клиента директно и на момента получава отстъпката с предоставен от casio.buymore.bg код или чрез предварително одобрен акаунт за клиент на едро.
3.Цялата информация за продуктите се предоставя в CSV файл,който клиента може да импортира директно в своя магазин.
4.След като получите поръчка от ваш клиент на вашия сайт вие поръчвате от casio.buymore.bg влизайки през акаунта си за клиент на едро или с предоставен от нас код за отстъпка,продукта може да бъде изпратен директно към вашия клиент или до вашия офис ,като доставката е напълно безплатна за цяла България.


Какви са всъщност предимствата:



  • Получавате отстъпка директно без да чакате да се натрупа определена сума и тогава да ви бъде изплатена.
  • Получавате по-голям процент отстъпка.
  • Това ви дава по-голяма сигурност и спокойствие,че няма да ви бъде забавено плащане.

Всичко това обаче обуславя необходимостта от наличието на фирма и Интернет сайт или офлайн магазин през който да продавате.
Единствените недостатъци са,че наличността е много динамична понеже доставчика работи предимно с офлайн клиенти на едро и всеки продукт трябва да бъде потвърден като наличен преди да бъде направена поръчката и втория недостатък е,че гаранционния сервиз се намира в София и при евентуална нужда от ремонт,часовника трябва да бъде изпращан обратно за сервиз за сметка на клиента.
Кандидатстването става по пощата или директно се регистрирате,като нормален потребител,като уточните в коментари,че искате да е включите в дропшипинг програмата,след което следва одобрение от наша старана и след него ще ви изпратим код с който може да пазарувате с отстъпка или ще направим акаунта ви клиент на едро при което директно ще пазарувате на преференциални цени.


Запазваме си правото да не одобрим кандидатурата ви по преценка от наша страна.
 
От: Афилейт програма и дропшипинг на часовници Casio

Повечето колеги работят на англоезичния пазар и за тях програмите няма да представляват особен интерес,а и едва ли тази марка е кой знае колко търсена на запад,но за България това си е качествен избор на добра цена,така,че за всеки колега който си харесат някой часовник от сайта предлагам директна отстъпка от 10 до 20% в зависимост от дилърската цена на модела,като единственото условие е да имат положителни iTrader и репутация:)
 
Последно редактирано:
От: Афилейт програма и дропшипинг на часовници Casio

Вече има и допълнителни опции за Проследяване

За да можем да ви начислим комисиона за всяка покупка от привлечен от вас клиент, вие трябва да насочвате потребителите към casio.buymore.bg или към определен продукт в него чрез специални връзки, съдържащи вашия партньорски код.
За целта можете да използвате няколко варианта:

1.Връзка към главната страница на сайта
2.Генератор на партньорски връзки,с помоща на който може да генерирате партньорски връзки към точно определени продукти
3.Банери с връзка към главната страница на сайта

iaxh.jpg
 

Горе