Афилейт програми от България за останалия свят

Shefa27

Member
Здравейте. Искам да ви попитам как стоят нещата с афилейтите. Понеже съм българин и имам възможност да печеля пари от афилейти, искам да попитам възможно ли е ако съм от България, да използвам западни афилейти, които да предлагам на западни клиенти (таргет) от чужбина. Или мога да ползвам само бг афилейти само в българия. Просто в интернет не мога да открия точна информация как стоят нещата с тези афилейти и дали има ограничения във страните, в които се ползват. Ако например искам да използвам американски афилейти, които да предлагам на американци и други чужденци, проблем ли е че съм българин??
Благодаря ви предварително и успехи във предприемачеството!
 
От: Афилейт програми от България за останалия свят

Здравей
в повечето програми няма ограничения, каква народност ще е човека продаващ продуктите им. Тук http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=15 във форума има описани едни от най-известните, но на практика всички сайтове, които предлагат афилиейт програми са може би милиони. Единствено в условията им трябва да обърнеш как става плащането и дали ще имаш възможност да го приемаш (някои имат различни плащания от чек, банков превод или PayPal). Устройва ли те може смело да действаш :) . Добре е да избираш тези, които дават големи комисионни (20-30-50 дори 80%) от продажбите. Така на практика доходите ти и усилията ще са оправдани :)
 
От: Афилейт програми от България за останалия свят

Благодаря. А това важи ли за Cost per Action и Cost per Click affilate-ите, понеже тях желая да използвам. Например като сайтовете neverblueads.com, adscendmedia.com, maxbounty.com и другите? Благодаря отново!
 
От: Афилейт програми от България за останалия свят

Трябва да се съобразяваш с условията на програмите ако искаш да не те баннат и да не ти изплатят комисионните. Просто ги прочети подробно или потърси отзиви за тях. Обикновено в BHW се коментират подобни проблеми на "лошите момчета" ;)
 
От: Афилейт програми от България за останалия свят

Аз ти препоръчвам горещо да подхванеш някоя чужда
Пазара е голям, парите са добри и клиентите купуват онлайн
Има и недостатъци - конкуренцията е сериозна, но пък си заслужава
 

Горе