По всяка вероятност колегите имат предвид SportingWin
Мхм...виж как си трайкат обаче
По всяка вероятност колегите имат предвид SportingWin
То ще кажеш голяма тайна - в Гугъл позициите вече са заети. Очаквах, че всички са наясно.Мхм...виж как си трайкат обаче![]()
![]()
Според мен на първо време го правят за да изчистят малките афилейти и тези които са неактивни ... да видим после какво ще стане ...зарежи ги тез, те ще си разберат грешката след някое време и ще се почне всеки нов афилиейт получава 100 лв бонус :Д но аз няма да се връщам при тях никога![]()
Някъв пичага май от Пловдив е.. държи още няколко сайта... нострабет, betenemy и още имаше майче.. той отдавна си плаща зА ПРНе знам кой държи ефирбет - ама днес и вчера яко статии е налял за това буки. И то статии в големите сайтове, където пр публикация сигурно е 300 лева поне
Щото сигурно всички играчи минават през афилиейт и затова не им се плаща вече 30%При евентуален нов играч да си изгониш "партньорите" с таргети - Епикфейл
Гледам промените са от скоро. В ОУ от миналата година тези таргети ги няма.
В крайна сметка изпълни ли таргета и ако да какво стана и ако не, изтриха ли ти акаунта? Днес са изпратили нов таргет за март месец доколкото видях, за първи път при мен.Някой друг от колегите , които се занимават с афилейт към ефбет има ли такова Таргет - известие ? ... Имам познати които също са получили подобно , но са с различни таргети ... някои са за брой регистрации , някои за нови активни клиенти ...
Виж файлът 20957
Таргета ми е в срок от 15 ти февруари до 15 март ... Ще успея да го изпълня най-вероятно...но ако това е всеки месец , няма да станат нещата ...В крайна сметка изпълни ли таргета и ако да какво стана и ако не, изтриха ли ти акаунта? Днес са изпратили нов таргет за март месец доколкото видях, за първи път при мен.
Аз това го разбирам , точно като прекратяване , но дано да греша .И аз получих таргет, който изглежда непосилен. Интересното е, че регистрираме по десетки афилиейти всеки месец и се чудя какъв им е малоумният план и дали са си направили правилно сметката. Нас ни заплашват с "преразглеждане на условията", не пише за прекаратяване.