Афилей Ефбет/ winbet ... Налагане на таргет ?

Не знам кой държи ефирбет - ама днес и вчера яко статии е налял за това буки. И то статии в големите сайтове, където пр публикация сигурно е 300 лева поне
 
Не знам кой държи ефирбет - ама днес и вчера яко статии е налял за това буки. И то статии в големите сайтове, където пр публикация сигурно е 300 лева поне
Някъв пичага май от Пловдив е.. държи още няколко сайта... нострабет, betenemy и още имаше майче.. той отдавна си плаща зА ПР
 
При евентуален нов играч да си изгониш "партньорите" с таргети - Епикфейл :D
Гледам промените са от скоро. В ОУ от миналата година тези таргети ги няма.
 
Някой друг от колегите , които се занимават с афилейт към ефбет има ли такова Таргет - известие ? ... Имам познати които също са получили подобно , но са с различни таргети ... някои са за брой регистрации , някои за нови активни клиенти ...


Виж файлът 20957
В крайна сметка изпълни ли таргета и ако да какво стана и ако не, изтриха ли ти акаунта? Днес са изпратили нов таргет за март месец доколкото видях, за първи път при мен.
 
И аз получих таргет, който изглежда непосилен. Интересното е, че регистрираме по десетки афилиейти всеки месец и се чудя какъв им е малоумният план и дали са си направили правилно сметката. Нас ни заплашват с "преразглеждане на условията", не пише за прекаратяване.
 
Афилиейтът е да робувате и развивате чужд бизнес. Като султанът реши, че вече сте му ненужни или не му развивате достатъчно агресивно бизнеса - ви отритва. Накрая за вас остава средния пръст, а за чорбаджията - развит бизнес, благодарение на вас.
Ей затова не го харесвам афилиейт маркетинга, ако си от страната на самия афилиейт. Ако си от страната на бизнеса - топ оферта.
Като не те кефи някой - казваш, че лийдовете му са шит, режеш го колкот си искаш и така - в теб е хлябът и ножът.
 
В крайна сметка изпълни ли таргета и ако да какво стана и ако не, изтриха ли ти акаунта? Днес са изпратили нов таргет за март месец доколкото видях, за първи път при мен.
Таргета ми е в срок от 15 ти февруари до 15 март ... Ще успея да го изпълня най-вероятно...но ако това е всеки месец , няма да станат нещата ...
 
И аз получих таргет, който изглежда непосилен. Интересното е, че регистрираме по десетки афилиейти всеки месец и се чудя какъв им е малоумният план и дали са си направили правилно сметката. Нас ни заплашват с "преразглеждане на условията", не пише за прекаратяване.
Аз това го разбирам , точно като прекратяване , но дано да греша .
 
Някъв пичага май от Пловдив е.. държи още няколко сайта... нострабет, betenemy и още имаше майче.. той отдавна си плаща зА ПР
Между другото коментари в nostrabet.com за въпросния Efbet са умопомрачителни. Плюят, плюят, а никой не ги е трил...
 
Ефбет постъпват доста некоректно с партньорите си... интересното е, че по едно време се въртеше реклама на тяхната афилиейт програма по телевизията. Цитирам по памет, че беше нещо от сорта на "Печели лесно". В момента не приемат нови партньори, не се разглеждат кандиадутри, макар че пише, че ще получите отговор до 5 дни, без занчение, дали сте одобрени или не. Ясно е, че тия таргети са непосилни имайки предвид, че има афилиейти, които инвестират по 100 000 к. в сайтовете си за SEO.

Нишата е толкова заета, че трябва да си миропомазан, за да вземеш стабилен трафик към българските букмейкъри и в частност към Ефбет. Освен ако не си като един тип във форума дето спами навсякъде разни афф линкове. Но дори и по този начин не се случват нещата. Просто това е една от най-конкурентните ниши и в нея се влиза с голяма инвестиция на пари в уникално съдържания, анализи, проучвания, беклинкове от медии (линк мин 200 лв. нагоре) и прочие. Има стари домейни, които са захапали някакъв трафик и разчитат на него, но и те съвсем скоро ще го загубят, предвид мощните кампании, които се водят от не повече от 10 души в цяла България.

Аз искам да ги питам тия от Ефбет, как си представят нещата да се случат за 1 - 2 месеца. Рекламата на афилиейт бетинг сайтове в Адуърдс е забранена, ако нямаш лиценз. Социалните мрежи режат афф линкове на тема хазарт, във форумите вече не се гледа с добро око на постовете свързани с букмейкъри, когато присъстват афф линкове. Единственият вариант е да си в играта от много време, да имаш постоянен трафик към сайта или да си един от малкото докоснати от Господ, за да покриеш подобни изисквания.

Иначе казано... искат да запазят топ афилиейтите, които правят огромни инвестиции, за да ги рекламират и да премахнат разни като мене, които има носят 2 -3 регистрации на месец, тъй като аз не им върша работа. Много ще ми е интересно да се видя с някой от мениджърите да ми покаже по какъв се "ПЕЧЕЛИ ЛЕСНО" от афф програмата им, както беше обявено по тАлавизията.

Явно взеха пример от Бет365, които вече не приемат нови афилиейти, а ако приемат имат някави абсурдни правила за съдържанието в сайтовете на партньорите, които са по-скоро смехотворни, отколкото правдоподобни.
 
На тия общите им условия са редактирани от
Date of last change: 01.02.2021
9. The Company at its sole discretion shall be entitled to change the size of the commission and the manner of its determination and calculation, as well as to set targets. The changes shall come into effect, resp. the target shall become obligatory for the Affiliate, on a date specified by the Company.


Преди редакцията е нямало таргети.
9. The Company shall be entitled to change the size of the commission and the manner of its determination and calculation. The changes shall come into effect on a date specified by the Company.


Мислят се за хитри защото са поставили това:
2 The Company retains the right to unilaterally amend and/or supplement these Terms and Conditions.
което е след промените е станало:
2 The Company retains the right to unilaterally amend and/or supplement these Terms and Conditions. Amendment and/or addition to these conditions shall bind the parties from the date of their acceptance by the Company.
Ма то тъй ако ставаше ехе..... :D


Ако някой има финансови загуби може да си ги потърси. Иначе в папка "EFBET некоректни партньори" и move on :D
 
Промяната на условията наистина е нещо гадно, но нека да помислим малко прагматично. Когато си правиш реклама, то може да платиш за преглед, може да платиш за посещение, а може и да платиш доста повече при покупка (affiliate). Но при всички случаи рекламата си е еднократен разход. Така не е ли нормално при affiliate да има условие от вида - от всеки привлечен потребител да могат да се отчитат до определен брой покупки, до определен период от време и евентуално до определена обща получена сума от него.
 
Така не е ли нормално при affiliate да има условие от вида - от всеки привлечен потребител да могат да се отчитат до определен брой покупки, до определен период от време и евентуално до определена обща получена сума от него.
Не, при букитата и казината комисионните винаги са лайфтайм - затова са толкова сладки.

Ефбет ще разберат грешката си, но на по-късен етап. Без това за нищо не стават - както за афилиейт, така и за игрален акаунт, така че не е болка за умиране.
 
Имате ли информация, спрени ли са много акаунти и пускат ли писмо с обяснение?
 
Аз си изпълних таргета уж ... та предполагам няма да има проблем засега ... някой който не е освен да каже - спират ли се или просто променят нещо % на комисионната ...
Тоя месец няма проблеми... Ама другия ше има.
 

Горе