Афилиейт за самолетни билети

rkold

Member
Здравейте.

Имам идея за нов проект - афилиейт сайт за самолетни билети. Имам работещ акаунт в Awin (главно него смятам да използвам). Какъв е оптималният начин и система, за да свържа подобен сайт в Awin? Давайте предложения за темплейти и/или plugins.

Предварително благодаря!
 
Продавам ти SamoletniBileti.info. Сори не е по темата, ама по-добър купувач от тебе няма.
 
Хаха, много мило, но таргетът ми не е България.
За сега търся само технологията, домейн - лесно.
Но успех с продажбата, домейнът наистина е готин, цената - също ;)
 
Извинявай че ти се меся в темата, но как стоят нещата с афилиейта на самолетните билети. Имат ли някакви фийдове за импорт, или са само уиджети за резервация.
И има ли афф програма за самолетни билети на бг език?
 
Само за самолетни билети едва ли има файда, комисионните там като цяло са символични. Ако го направиш в комбинация с хотели, коли под наем и т.н. по има смисъл. Другата алтернатива е да направиш блог с оферти, като да бълваш постоянно, но това далеч няма да е на пасивен доход, а ще си иска доста работа.

За България програми имат trip.bg (тяхната е малко шашава, че май е само за тур агенти) и esky.bg. С вторите може да имаш по-голям успех, защото таксите с които чарджат клиентите са доста високи.
 
www.travelpayouts . com ...това ще ти свърши работа, но и тук ще ти трябва много труд. При тези АФФ програми трябва труд.
 

Горе