Афилиейт за строго български сайт

Firma

New Member
Здравейте,

Имам сайт на български език, който е юридически. Тъй като правото ни е българско и не се прилага другаде - нормално е и да имам само български потребители.

Най-лошото пък е, че потребителите в голямата си част са хем добре образовани (не можеш да им пробуташ DVD-та, евтини часовници или юфка), хем са технологично поизостанали (не могат много да се оправят с регистрации, интернет разплащания и пр.) Също така и аз лично не искам на сайта да има разни тренажори, козметика или бор-машини. Ще ми се да е нещо, свързано с тематиката на сайта, като може и да не е българско, но да може да се ползва и да е полезно в България.

Потребителите, предполагам биха си купували чрез моя сайт определени информационни продукти: продуктите на сиела, апис, лакордиа и др. подобни, издания с правна литература, закони, справочници, бази данни, свързани с марки, патенти и пр.

Някой срещал ли е афилиейт програма, която да предлага такива продукти или трябва да се свържа директно с тези търговци за специална договорка с тях. И ако те се съгласят да продават чрез мен, има ли технологичен начин да се осъществи това?
 
Последно редактирано:
От: Афилиейт за строго български сайт

Ами има програма точно, която май е за теб и тя е на БГКРЕДИТ :)
 

Горе