Афилиейт кампания на REMIX.BG в мрежата на AffiliateForMe

Представяме ви още един от нашите страхотни търговци: REMIX.BG

logo site.jpg


Отдавна магазините за втора употреба са предпочитани и посещавани не само заради ниския ценови клас на стоките, а и защото доста от облеклата са неизползвани и при това с марков произход. Пазаруването от такъв тип магазини е истинско приключение. При всяко влизане там може да откриете нещо различно, уникално и привлекателно.
Едно такова място, което в последно време придоби голяма популярност у нас, е магазин REMIX, който много добре разви своите продажби чрез онлайн магазина си REMIX.BG.

REMIX.BG предлага оригинални маркови дрехи и аксесоари на достъпни цени. Разнообразието е много голямо, като за по голямо удобство артикулите са категоризирани на дамска, мъжка, детска мода и аксесоари.

REMIX.BG е гаранция за качество и изгодни предложения[/B]. Всички артикули са без следи от ползване и изцяло запазени. За целта те предварително преминават специално химическо оработване, за което има съответните сертификати.

Какво е необходимо да знаете, ако решите да станете клиент на REMIX.BG?
Най-напред е необходимо да се регистрирате. Всъщност може да разглеждате онлайн магазина и без регистрация, но в случай, че решите да закупите нещо, то тя вече ще е необходима.
При покупка REMIX.BG прави и доставка на адреса на клиента. Ако пък сте от София имате възможността да си вземете закупената стока от офиса на магазина.

За да бъде винаги актуален и разнообразен онлайн магазин REMIX.BG, екипът му го „зарежда” всеки ден, точно в 10:00 часа с нова стока, качвайки на сайта новата селекция от 600 маркови дрехи, чанти и аксесоари. Промоциите също не са за изпускане – те варират от 30, 50 и 70%.
Съвсем скоро ще бъде открит и аукцион, в който ще можете да наддавате за ексклузивни продукти.
Така че изводът е един - за да си хубав, нагласен, индивидуален, вкаран в бюджета си до стотинка и много много щастлив, то REMIX.BG е твоето място.

Кампанията в AffiliateForMe:

Афилиейт кампанията на REMIX.BG е с 7,5% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.
За повече подробности, моля свържете се с нас или следете блога ни.

Кампанията стартира на 1 ноември.

Станете афилиейт на REMIX.BG още днес!
 
Последно редактирано:
От: Афилиейт кампания на REMIX.BG в мрежата на AffiliateForMe

Нужно ли е да пускаш тема за всяка мрежа?
 
От: Афилиейт кампания на REMIX.BG в мрежата на AffiliateForMe

а как може да се откаже човек от програмата
 
От: Афилиейт кампания на REMIX.BG в мрежата на AffiliateForMe

Ние сме една мрежа - AffiliateForMe. Що се касае до кампаниите, мисля, че това е напълно нормално. Като гледам има много теми за различни кампании. Или проблема е че ние имаме?
Моля модераторите да наблюдават за off-topic. Благодаря!
 

Горе