Да те селкат по щял свят. Включително и тези държави. А какви продукти става дума. :wink:ilianskim каза:Трябва ми някой програма като Genbucks подходяща за трафик от Германия, Италия,Полша и т.н някой ако знае да свирка.
coolice каза:мдам има немски версии на някои темпелити ама като не разбирам немски незнам колко са добри текстовте :roll:
coolice каза:мерси мнохо за предложениетоАрсенал поназнаива немски в нашата фирма
но ще се допитаме до повече мнения ако решим да пуснем нещо за немския пазар
![]()
ilianskim каза:Имам предвид за сайт за уелнес отслабване и подобни неща, текстовете не ме интересуват имам преводач и писач на текстове на немски, но предпочитам някой европейска афф програма 1во по-бързи доставки второ по-добро впечатление си мисля че ще има ако има и немски на основния сайт т.е. на аффилиейта сорри за грешката в заглавието на темата. Иначе една приятелка намерих, която е полякиня и знае перфектно немски може да навлезем на немския и полския пазар![]()
adelina каза:ilianskim каза:Имам предвид за сайт за уелнес отслабване и подобни неща, текстовете не ме интересуват имам преводач и писач на текстове на немски, но предпочитам някой европейска афф програма 1во по-бързи доставки второ по-добро впечатление си мисля че ще има ако има и немски на основния сайт т.е. на аффилиейта сорри за грешката в заглавието на темата. Иначе една приятелка намерих, която е полякиня и знае перфектно немски може да навлезем на немския и полския пазар![]()
SFI е американска но доставя продуктите си навсякъде .
В ЕС със сигурност щом в България получих доставка за 5 дни.
Ами събери всичките уелнес продукти от най -добрите аффилиейт програми на един сайт и продавай в Германия и Полша като искаш.
ПП. Чудно ми е ако има "евр. афф. програма " каквото и да значи това европейски продукти ли ще предлага.
ilianskim каза:Eми ще пробваме тия които имаме само първо сайта трябва да стъпи на крака. Че иначе рибата в морето ние тигани навадихме![]()
Сладур.adelina каза:ilianskim каза:Eми ще пробваме тия които имаме само първо сайта трябва да стъпи на крака. Че иначе рибата в морето ние тигани навадихме![]()
от самото начало не мога да разбера за какво е тази тема
сега пък за какъв сайт говориш
ilianskim каза:А аз още не мога да разбера изобщо какво правя тук и за какво е тоя форум, а за къде бях тръгнал всъщност
![]()