Афилиейт с разнообразен набор от оферти

mantodeus

Member
Здравейте колеги,

Да ви представя и аз една програма,с която работя от известно време - adsmain.com
Има голямо разнообразие от оферти в най-различни сфери - от хербали, до сваляне на безплатен софтуер (video converter's и т.н.). , козметични продукти и така нататък. Почти всяка ниша е покрита, така че предполагам няма да има проблем да намерите подходящ продукт за промотиране.

Процентите на payout като цяло са доста високи, може да разгледате някой от активните предложения - http://www.adsmain.com/offers

Стандартно плащането се извършва на 30 дена при достигнат минимум от 50$, но в зависимост от резултатите може да се направи и индивидуална договорка. За да се избегнат злоупотреби първият път се праща чек, а в последствие може да избирате между банков превод и paypal. Предлагат и реферална програма с 5% комисионна.

Хората са много коректни, имал съм контакт със собствениците в друга ниша още от 2007 преди да навлязат в афилиейта и определно са точни пичове.

На мен лично ми се понрави цялата история, имаше добри резултати и ми предложиха малко по-висока позиция като мениджър.

Ако имате желание може да ползвате и долния линк, в този случай ако възникнат някакви въпроси или проблеми с офертите ще ги решаваме на български :), а ако нямате просто ви се присвоява случаен account manager.

Ще пускаме и оферти достъпни само за отбрани промоутъри понякога, които няма да ги има при останалите - за такива предложения аз ще се свързвам лично с вас. Ако имате някакви въпроси насреща съм.

http://account.adsmain.com/signup_affiliate/6
 
Последно редактирано:

Горе