А някои хора са мега нагли

xainov

Well-Known Member
Здравейте колеги,
Създавам една тема, за да ви разкажа 1 история. Може би и при някой от вас се е случило.
С мен чрез skype се свърза лицето Милен Карастоянов (повечето от вас го познават като milsem, skype name: milsems). Понеже не го разпознах първоначално го попитах с какво мога да му помогна. На което отговора беше каква услуга предлага (добавяне на сайт в директории) и че той можел да ми помогне.
Не знам за вас, но за мен това е мега нагло отношение и изключително агресивен маркетинг трик, който лично на мен ми действа по обратния начин - преди нямах кой знае какво отношение към колегата, макар че често четях за него в ЧЕРНИЯ СПИСЪК. Сега имам абсолютно негативно отношение към него, нахалството му, целият му псевдоиграчев манталитет и тъпанарска харизма, и лично аз никога няма да работя с въпросния субект. Според мен той няма право да съществува в този форум и трябва да бъде баннат по IP. Админите на форума ще преценят, лично аз го блокирах в skype и facebook (имаше 2ма такива - единия от Карнобат, другия от Сливен, живеещ във Велико Търново).
И за да завърша, ще се обърна директно към олигофрена - @milsem , ако исках да се възползвам от услугите ти, щях да се свържа с теб. Само, че НЕ ИСКАМ. Не искам, защото по негативния ти рейтинг, по темите и мненията на хората за теб, по нахалството и липсата на каквато и да било етика и морал съдя, че си един псевдопредприемач, почти завършен измамник, който за нищо не става, но парадира, че е нещо.
P.S. Създадох темата тук, за да не се индексира името му от Google (макар, че лично за мен заслужава), ако админите преценят, да я преместят на видно за ботовете място.
 
Отдавна не съм влизал, но не мога да пропусан - и при мен същото.
Даже ми звъни, моля ви се, в 14 часа следобед... Не е нагъл, ами направо простак.

Идексирано е името и ще помогна още за индексацията:

https://www.freelance.bg/profile-13959.html - рядко някой може да има толкова слаб рейтинг..

 
От [email protected]
Здрасти, добавям сайт в 100 български сайта - директории, фирмени каталози, сайтове за обяви, социални мрежи за 30лв на сайт.
Тоя хомо май не се научи...
 

Горе