Аffiliate програмата – идеална възможност да увеличите продажбите на Онлайн магазина

Търсите начин да оптимизирате онлайн магазина си? Притеснявате се от световната финансова и икономическа криза? Продажбите Ви са в застой или дори спадат? Искате да намерите възможност да промотирате стоките и услугите, които предлагате? Ние, от Netsales.bg Ви предлагаме партньорството си за развиване на Affiliate програми, които могат да Ви дадат предимство пред конкуренцията и да Ви осигурят стабилен ръст на бизнеса.

За какво, всъщност, става въпрос? Affiliate програмите Ви осигуряват възможност да промотирате стоките и услугите, които предлагате в онлайн магазина си, по възможно най-продуктивния начин. Чрез създадената от Netsales.bg платформа Вие получавате възможност Вашите продукти да се рекламират от афилиатите (собственици на сайтове, блогове и други онлайн пространства). Предоставяте ни т.нар. „промоционални инструменти” (банери и текстови линкове към продуктите в онлайн магазина Ви), всеки от които съдържа уникален код.

От своя страна афилиатите поставят въпросните линкове и банери в своите онлайн пространства, като по този начин Ви осигуряват реален приток на потребители. Нашата платформа пък Ви позволява чрез споменатите уникални кодове да следите във всеки един момент какви продажби сте реализирали благодарение на работата на афилиатите.

А ръстът наистина ще е чувствителен, защото всеки афилиат има сайт или блог със специфична насоченост и е специалист в дадената област, за която пише. Това гарантира на него доверието на „юзърите” му, а на Вас – увеличаване на информираните потребители, които достигат до онлайн магазина Ви с реалното намерение да купуват.

Срещу това Вие не правите предварителни капиталовложения. Единственото, което дължите, е процент от всяка вече направена продажба, осъществена блоагодарение на афилиатските линкове и банери. Размерът на отчислението е предварително уговорен, така че всички страни в сделката се чувстват максимално защитени и заинтересувани да работят заедно.

Affiliate програми и платформата на Netsales.bg Ви осигуряват повече продажби, възможност да „дръпнете” няколко стъпки пред конкуренцията, оптимизация на приходите, без да Ви се налага да плащате за рискови рекламни кампании и раздут Отдел продажби.

Netsales.bg Ви осигурява възможност да работите с десетки и дори стотици афилиати, промотиращи продуктите и услугите, които предлагате във Вашия онлайн магазин. Affiliate програмите могат да Ви помогнат да реализирате осезаемо повече продажби, без да Ви се налага да инвестирате предварително сериозни суми за рекламни кампании и заплати на служители. Практиката многократно е доказвала, че подобни капиталовложения невинаги се оправдават, а това би могло да бъде пагубно за бизнеса Ви, особено в условията на световна финансова и икономическа криза и свито потребление.

Афилиейт маркентингът е едно от най-добрите решения за повишаване коефициента на полезно действие, който има Вашата компания. Минималните инвестиции, максималният брой онлайн пространства, на които се промотира Вашата стока или услуга, възможността да следите в реално време кликовете и продажбите, които са реализирани благодарение на Affiliate програмите, Ви гарантират възможност да натрупате комфортна преднина пред конкурентите си в пазарната ниша, в която работите.

Включвайки Affiliate програмите в бизнеса си, Вие ще получите свой персонален акаунт, чрез който ще можете да осъществявате контрол върху всеки един аспект на сътрудничеството си с нас и с афилиатите, с които работим. Едва ли един предприемач би могъл да се надява на каквато и да било по-добра подкрепа за бизнеса си...
 
От: Аffiliate програмата – идеална възможност да увеличите продажбите на Онлайн магаз

И колко такива обяви ще пуснеш още?
Тоя не е пуснал и една дублика към интересуващите се в предишните си теми. Май че сгъва сергийката у тукашно, че мноо фейлна:)
 

Горе