БГ блог централ да се прекръсти на Проблогинг

Да вземем да прекръстим тази секция на проблогинг


  • Общо гласове
    26
Еми, то повечето блогове тук се правят основно с комерсиялна цел, така че не е лошо като идея. Въпреки че съм гласувал с "Все ми е тая" подкрепям идеята, гласувах с това, защото някои могат да блогват проста за да си водят дневник, без да правят пари от това. :wink:
 
Нищо не пречи да се прекръсти темата. Стига да се ранква по-добре в търсачките. То повечето въпроси са на начинаещи, но какво от това. Тука има хора запознати с блогването, които могат да им помагат.
 
Проблогинг - Pro Blogging

MacTeP каза:
по секси ми звучи проблогинг ;)
Да, наистина звучи яко. И аз съм на това мнение. Но ако някой започва с да се занимава с блогове и види темата: Проблогинг - Pro Blogging едва ли ще смее да си зададе въпроса или може и да не влезе въобще. :)

Аз от тази гледна точка, иначе името кърти. Макар че съм забелязал тенденцията, че всеки нов във форума започнал да се занимава с блогове от 0-та след извесно време става много про.... :lol: Евалата за което. :)
 
coolice каза:
не бе бате значението на проблогинга (написано заедно не по отделно) е блогване за ПАРИ затова звучи добре:) А не на какво ниво си начално или високо
Бате, едно нуби не мисли така.:) Иначе знам че е за конти.... :wink: Иначе статистиката говори полужително за новото име. Мисля си че още някой друг глас и ще се реши. :roll:
 

Горе