База данни за рискови инвеститори.

Business abacus

New Member
Здравейте,
Създадохме, малка база данни за хора, който искат да получат финансиране, но не знаят от къде да го получат.
Тъй като платформите за набиране на капитал са много на брой дайте предложения, за конкретни платформи, който да включим в списъка.
Също така важи и за фондовете, ако имате впечатления от някой фонд, но не е в някоя от базите данни, ще го включим към списъка.

Финансиране
 
От: База данни за рискови инвеститори.

Привет!
Добавихме още 11 платформи за набиране на капитал.
В списъка има и специализирани - за недвижими имоти, здравни проекти и изкуство.
 
От: База данни за рискови инвеститори.

Привет!
Пускам този коментар, за да изясня някой пропуски от наша страна, относно публикуваната в нашата страница база данни с рискови инвеститори.
Поводът е че няколко човека от форума се свързаха с нас относно финансирането на техни идеи, за което им благодарим.
Общото между техните запитвания е дали осигуряваме финансиране или помагаме на хората да получат такова.

Създадохме тази база данни, за да улесним директния достъп на предприемачи и бизнесмени, които имат идея, стартиращ проект или работещ бизнес, до реални инвеститори, от които да наберат необходимият им капитал.
Без посредници, без комисионни…

В момента в базата данни има около 4 000 различни рискови инвеститора, смятаме че всеки предприемач ще може да направи своя избор и да се свърже с подходящите за него инвеститори, за да осъществи своето начинание.

Така че на въпроса да ли осигуряваме финансиране, отговора е не, финансирането се осигурява от инвеститорите, към които директно ще се обърнете.

На въпроса дали помагаме на хората да получат финансиране, отговорът е не, за самия процес на финансиране и да, за съвети, препоръки към проекта и евентуална техническа помощ за привеждането на проекта по международни стандарти.

Естествено, всяко правило си има изключения, ако проекта е много сложен и скъп, ние можем да осигурим от екипи професионални преговарящи до международни корпоративни одитори, които да държат процеса под контрол.

Тъй като по подразбиране, не бяхме публикували тези уточнения в сайта ни, вече оправихме този пропуск и се надяваме целият процес да е ясен, ако има нещо неясно, моля, пишете, за да го оправим.
 
От: База данни за рискови инвеститори.

Нещо сайта ви го е хванала липсата...
 
От: База данни за рискови инвеститори.

Нещо сайта ви го е хванала липсата...

Съжалявам, препрограмираме някой неща, така че може да се изникнат малки проблеми с достъпа.
Надявам се да не се повторя, но знае ли човек от къде какво ще му дойде.:)
 

Горе