Бай Иван от Борилово върти онлайн търговия с гайди

coolice

Owner
l59593.jpeg

Майсторът бай Иван върти електронна търговия в интернет и стоката му се харчи като топъл хляб.

http://btv.bg/news/?magic=curious&story=59593

Ето един възрастен човек които показва че с желание и труд всичко се постига...
саита му
www.BagPipe-bg.com
 
Този сайт изглежда много зле ...
Половин час се рових да видя от де да си поръчам и накрая намерих де :) ама щото ми беше интересно да видя как ги продава. Иначе това е малко в стил Мечки и Вълци, хехехе

Бай Иван трябва да си намери някои по сериозен програмист. Да е жив и здрав, теиква хора много ме кефят.
 
Браво на човека :)
Какво като сайта му не е "The best" 99% от българите на неговата възраст а и с 20ина години по-млади нямат идея как се работи на компютър. Шапка му свалям :)
А относно гайдата - това е инструмента ,в който съм влюбен. Издава невероятни звуци. Докато живях в Банско като малък по Нова Година особено емоциите бяха върховни. Гайди, Тъпани обикалят целият град барабар с Кукерите (Или Бабугери както ги наричат там) :). Като цяло атмосферата в малките градчета и селца е доста по-приятна от тази в големите развити градове. Но пък в градовете има повече перспектива :).
Жалко за Банско, че го превърнаха в този боклук, който е в момента и продължават да го опустошават :(
Малко се отплеснах ама я вижте от сайта на бай Иван до къде стигнах :)
 
Сериозно ли си поръча ?
К'ви пари, че съм се опаричил в момента и може и аз да купя една ;)
Напълно съм сериозен
 
Хайде, 10тина човека ще си вземем по една гайда и ще направиме турне по плажовете по черноморието. Туристките са наши! Какво ще кажете ;) :lol:
 
Гроздовата ... то всеки прави, флейти... не ми звучи като традиционен българки инструмент. А да кажеш примерно че прави кавали (за инструмента говоря) пък не е прилично..., какво ни остана? Каба гайди? Тъпани... свирки от салкъм?
 
Ето това е интересен случай за онлайн бизнес. Както виждаме, сайта не е нищо особено, но ако трябва да се вярва че има успех, на какво се дължи той? На уникалността на самите продукти и разбира се на куриозността. Бай еди кой си от еди кое си село върти онлайн бизнес хехе, това ще накара поне 70% от хората да видят за какво става дума, именно там се крие успеха. Евалата!
 
Да, така си е. Няма да се очудя ако след някоя друга годинка пусне и афилиейт програма. :) Ей тогава ще мачка доста бизнеса там в околноста :) Ще се превърне в истински корпоративен тип. Евалата още веднъж от мен и му пойелавам скоро да почне да изнася с поможа на webmaster-и продуктите си. А ние ще му билднем един стабилен Down Line. :lol:
 

Горе