Балона с цените на недвижимите имоти

ХМ това за имотите е относително една панелка в младост струва горе долу колкото панелка в източната част берлин в момента е около 950 евро квадрата за разликата в заплатите няма смисъл да говорим. Тук новото строителство се продава с 200 -300 % процента печалба... в нормалните страни се печели окол 30% а и там ги продават обурудвани тук на Ш и З

единствено това че софия се препълва с хора помпа цената нагоре въпросът е докога...

Които има акъл няма да си купи 30 годишна панелна кутиика ( 84 квадрата за 80 000 евро) а ще се хване да строи ами на един познат техните приключиха строежа на 200 квадрата къща (тухла) за 60к € Ш и З за зглобяемите (като на амриканците) няма да говоря че там цените са 150-200 евро квадрата цена за наши хора ;) иначе и тях няко "предприемачи" ги пробват на 500 или повече (как се казва докато има балъци ще има и тарикати....

Някои ще каже ами цнеите на земята ( в Банкя върви около 250 €) в други "предградия" около Сф е доста по ниско намират се доста парцели на 50 €......
 
Ей, агент. Поне да беше дал описаниое на линка, може ли да си толкова невъзпитан спамар, даже и спам ботовете от новото поколение имат извинителни слова.

А че балона е надут -така е, и пълен с такива куци оферти, като да си купиш панелка в Люлин на безбожно надута цена си е така. Само където ние ще си изчакаме да увиснат с тези цени, и после ще проявиме интерес към пазара. Поне лично мисля да го направя.
 
Да се вдигат цените като има кой да купува що да не се вдигат.До 100 км от мерето англичаните се избиват да купуват къщи в селата ,а до двете голф игрища м/у Балчик и Каварна строят нов град за бога :shock:
 
Не е град, казва се Lighthouse и е проект с 800 вили, един 5 звезден хотел и големи голф игрища с изкуствени езера край тях. ;)
Повече от половината вили и апартаменти са продадени вече.
 
Ти ми говориш за нещо друго.Това което го строят в момента не е хотел ами си е баш 7-9 етажни блокове.Аз нали ги видях ходех до тях и до голф игрищата,но не ме пуснаха вътре.Едното е частно някакво и има към 20тина вили/къщи,а до другото са тези блокове.За 800 вили незнам аз.В момента ли ги строят или са готови вече?Защото аз ходех преди около 4-5 месеца и нямаше такова нещо.
 

Горе