Балъци за 1000лв рабта

leonssss

Well-Known Member
Автор във Варна
Ако владееш перфектен английски, ние ти даваме възможността да станеш част от екипа на водещ международен сайт за информация за мобилни телефони - PhoneArena.com.

Поради разширяване на екипа във Варна, търсим нови колеги, които ще се занимават с разглеждането на последните мобилни телефони и софтуерни приложения и писането на статии (news, reviews, articles) за тях.

Изисквания:

+ Fluent in English (written and spoken)
+ Умението добре да анализираш, интерпретираш и предаваш информация
+ Технологична култура и желание за развитие в тази област

Какво предлагаме:

+ Дългосрочна работа;
+ Изцяло млад екип в хубав и просторен офис (зареден с напитки и сладки);
+ Възможност първи да се докосваш до последните технологии;
+ Стартова заплата в диапазона около 1000 лева/месец (нето), бонуси при добри постижения.
+ Допълнителен социален пакет (застраховка живот, допълнителна медицинска застраховка, нарастващ със стажа отпуск и други).

За да кандидатстваш, моля прати емайл на [email protected] съдържащ:

1. Писмо на английски, обясняващо какви са интересите и познанията ти в областа на технологиите - какви потребителски устройства притежаваш и/или искаш да притежаваш
2. CV
3. Превод на следния текст, прикачен като файл към кандидатурата:

През последните години се наблюдава неприятно делене на компютърния пазар между мобилни устройства и лаптопи. Основната причина за това са таблетите, които се явяват повече джаджи, отколкото персонални компютри. Което пък разочарова потребителите, които търсят повече производителност и възможности. Същевременно лаптопите също се нуждаят от промени. Сред тях е наличието на сензорен екран, който се превръща в предпочитана екстра. Точно тук идва мястото на т.нар. хибридни устройства, които комбинират най-доброто от двата свята. Например модели като Toshiba Satellite Click 2 Pro.

На пръв поглед Toshiba Satellite Click 2 Pro си е лаптоп. По-точно ултрабук, макар и да не е от най-тънките или леките на пазара. На предния панел има HD уеб камера с вграден шумоизолиращ микрофон. На гърба на устройството има и 5 МР камера. Качеството на снимките й не е кой знае какво, но не е и тотално разочароващо, каквато е ситуацията при някои таблети.

И двата компонента на Satellite Click 2 Pro са изработени от алуминий. Сглобката е добра, като няма неприятни луфтове или хлопащи елементи. Внимание привлича пантата, която свързва клавиатурата с основното тяло. Тя е доста масивна с идеята да бъде здрава и да държи таблета стабилно на мястото му. Пантата следва идеята, че клавиатурата и таблетът ще са заедно през по-голямата част от времето и когато се пренасят, двата компонента ще са винаги свързани. Затова тя не се прибира, когато основното тяло е откачено. Самият процес по откачане на таблета на теория е доста лесен. Той първо трябва да бъде натиснат надолу и след това издърпан нагоре.

Източник: Капитал

КАНДИДАТУРИ БЕЗ ГОРЕ-ОПИСАНИТЕ 3 НЕЩА (писмо, CV, превод) НЯМА ДА БЪДАТ РАЗГЛЕЖДАНИ!

Благодарим много на всеки кандидатствал, но поради големия брой, ще отговорим само на тези, които счетем за подходящи.

За компанията:

Основана в САЩ през 2000 година, Тайтън Гейт е технологична компания, собственик на интернет сайтове. Ние създаваме, развиваме и поддържаме проектите си. Тъй като те са международни, екипът ни има представители в целия свят, но главният ни офис е във Варна.

ОСНОВНИЯТ НИ ПРОЕКТ Е ВОДЕЩ ГЛОБАЛЕН САЙТ ЗА СПЕЦИФИКАЦИИ, НОВИНИ И РЕВЮТА НА ТЕЛЕФОНИ.

Месечни статистики:
+ 19 милиона посещения
+ 43 милиона разгледани страници
+ 8 милиона гледания на клипове

Защо да работиш в PhoneArena?

Read http://www.phonearena.com/bg_jobs


значи при 19милиона посещения само 500 евра ви се дават на робите и то при Fluent in English :)
 
От: Балъци за 1000лв рабта

Незнам кой как вижда тази тема и цялата работа, но имам познат в тази фирма и до колкото знам е доволен....всеки сам си преценява ( Лично аз нямам наблюдения )

А дали заплатата е справедлива...много може да си говорим
 
От: Балъци за 1000лв рабта

Заплатата е висока за стартова, а и за град Варна. Сигурен съм, че имат хиляди кандидатури и бая зор ще видят докато се спрат на някой от цялата навалица.

Леонс, не гледай чуждата паница, гледай състоянието на пазара на труда в град Варна. Търсене-Предлагане... сещаш се:) Няма откачени, дето да дават по 5, като могат да дават по 1 за едно и също нещо.

Ти даваш ли 5 лв. за хлеб в магазина, като пише 1 лв. на етикета?
 
От: От: Балъци за 1000лв рабта

Заплатата е висока за стартова, а и за град Варна. Сигурен съм, че имат хиляди кандидатури и бая зор ще видят докато се спрат на някой от цялата навалица.

Леонс, не гледай чуждата паница, гледай състоянието на пазара на труда в град Варна. Търсене-Предлагане... сещаш се:) Няма откачени, дето да дават по 5, като могат да дават по 1 за едно и също нещо.

Ти даваш ли 5 лв. за хлеб в магазина, като пише 1 лв. на етикета?

ако е за български език и статии приемам 1000кинта, но за енглиш
по цял ден в офис да седи
а ако е добър ще работи за себеси
воала и си печели кинти
 

Горе