Банер или текстова реклама

bisolini

New Member
Здравейте,
На какво повече кликат вашите потребители - банер или текстова реклама. Какъв вид реклама поставяте на вашият сайт и смятате, че е по успешна
 
От: Банер или текстова реклама

Ако налагаш бранд на продукт, или фирма е задължително да е банер, видео, или да са включени възможно най - много рецептори, с които евентуалният клиент да възприеме посланието и да го свърже с въпросната марка. Ако под текстова реклама разбираш статия - това за мен е перфектния начин да се рекламира - разбира се в статията е добре да имаш приложени схеми, снимки, видео, полезни за клиента файлове, които може да изтегли безплатно и т.н. темата е необятна. Съмнявам се, че има точен отговор на въпроса ти..
 
От: Банер или текстова реклама

Човека има предвид текстова ( тип гогле) или банер реклама. Зависи и от аудиторията, но по принцип повече се клика на банерите.
 
От: Банер или текстова реклама

Там където можеш да изкараш много текстови реклами, т.е. на големите небостъргачи и прочее - смесена реклама (графични + текстови) или текстови банери. Там където излизат по макс 3 рекламки, т.е. на легналите и квадратите - само графични, без текст, защото не са ефективни.

Препоръчвам ти да прочетеш и тази тема - Няколко прости съвета за увеличаване на CTR, а оттам и на приходите :)


Успех
 

Горе