От: Банер реклама на клик 0.05 лв./клик в няколко сайта
Бах му майката! Дълбоко съм възмутен!
ЪП на темата!
Ако до 1 седмица продължава да има нулев интерес към темата, моля админите да я заключат и да я запратят към коша! А аз отивам да ставам просяк в Дубай!
И повече няма да се унизявам аз тука, себе си и труда си, да ставам за 5 стинки!
На годишен принцип не искате!
На месечен принцип не искате!
На клик не искате!
Да се напрягам аз да мисля кампании с двойно проследяване за 5 стотинки!
Отивайте при големите дерачи да ви плющат по 0.30 - 0.40 лв. на клик и да хвъкат суми от 120 лв. за отрицателно време без резултати!
Леле аз ти пуснах едно ЛС, ама може направо да не го четеш , че сега като ти прочетох темата отново тя за едно, аз съм си писал за нещо друго
Извинявай
От: От: Банер реклама на клик 0.05 лв./клик в няколко сайта
Темата е неауктуална! danko6, прочетох ти ЛС. Ти явно търсиш трафик. И то от чужбина. Немога да ти помогна. Има в нета сайтове където предлагат такъв трафик, какъвто ти трябва и предполагам че могат да ти го таргетират по страна.
Леле аз ти пуснах едно ЛС, ама може направо да не го четеш , че сега като ти прочетох темата отново тя за едно, аз съм си писал за нещо друго
Извинявай
Темата е неактуална!
Моля да се заключи и запрати нейде към аналите на сайта!
Пуснал съм оферти за банер позиции на месечен и годишен принцип в 2-3 български сайта, някой ако иска може да види другите ми теми или да ми пиши на ЛС!
Между другото аз бях пропуснал тая тема, незнайно как. Когато я видях за първи път вече беше изтрито първото мнение. И нямаше и да пиша, но след като даваш инфо на ЛС, ако може прати и на мен.