Безплатен артикъл спинър с шерната база.

Бихте ли споделили труда си с цел на всички да ни е по лесно?

  • Да

    Votes: 27 73.0%
  • Не

    Votes: 6 16.2%
  • Не съм сигурен

    Votes: 4 10.8%

  • Общо гласове
    37
От: Безплатен артикъл спинър с шерната база.

Идеята е много добра и ако искаш може да го задвижим това нещо да има и онлайн вариант :)
Може би по нататък.

Идеята е добра но за да работи не трябва да е безплатна (не става въпрос само за плащане с пари), а за възможността да може да изтеглиш статия само ако си добавил и тн.
Защото иначе базата няма да се напълни, хората които качват статии ще им писне да няма нищо ново а вариации на техните произведения да пълнят нета.
Туула ще е безплатен и така ще си остане. За какво теглене на статия става дума? Туула няма да събира статии. Идеята не е юзърите да пълнят базата. Идеята е юзърите да са улеснени максимално при писане на статии и уникализирането им. Като чрез използването на туула взаимно ще си помагат и т.н. Идеята е аз като сътворя едно спин правило, другите да могат да го виждат и използват. Локалната база на потребителя пък ще е доста полезна, понеже спин правилата които си писал вчера, няма да се налага да ги пишеш и днес. Просто автоматизацията на процеса е основната роля на този туул.
Планира се да има платени модули към туула, но те ще са за съвсем различни неща.
 
От: Безплатен артикъл спинър с шерната база.

Аз останах с впечатлението че идеята е всеки който иска може да добавя статии които да се подреждат по категории и другите потребители да си ги спинват и да ги ползват като уникални
 
От: Безплатен артикъл спинър с шерната база.

Идеята е много добра и ако искаш може да го задвижим това нещо да има и онлайн вариант :)

mlazarov, то е елементарно, може да се напише за 1 ден. Самия спинър (олекотена версия) е включен в агрегатора ни, може да го тествате и да си спинвате RSS емисии напълно безплатно и автоматично, но до 30 минути. Функциите са две - за заместване със синоними и за спинване по правило - автоматично работещо. Спинването по правило също дава достатъчно добри резултати, в поне 90% от случаите гоогле не разпознава текста като дублирано съдържание.

Данните за демо юзъра за вход в админ панела са тук, а тук са тестовете.

Въпроса е базата данни. Тя по принцип ще е достатъчен стимул за разработчика - дори да направи напълно безплатен инструмент. Тоест една такава добра голяма и пълна база въобще не е евтина и ще е достатъчна награда за разработчика при положение че ще се допълва от потребителите.

Между другото: купувам такава база данни с Български синоними. Пускайте предложения на ЛС ако разполагате с подходяща. В момента в който имам добра база инструмента ще е готов до седмица след това. Разпологам и с подобна база с около 25000 синонима, но на английски. Ако някой се интересува - пак ЛС.
 
Последно редактирано:

Горе