Предлагам: Безплатен бърз хост и домейн за 1 година при поръчка на сайт

@Blinky помогни на колегите да си направят разследването че мисловната дейност и свързването на факти и данни НЕ им се отдава :)
@DeathShuttle как не те е срам да си направиш акаунта 2 дена след мен!!!! Не знаеш ли че трябва да се спазва времева дистанция!!!
Не знаех, много се извинявам. Няма да се повтори. Но свободата на словото си остава :cool:

Мина ми през акъла преди известно време това, понеже стилът и патосът на постовете твърде много си приличат.
А и абсолютно винаги заемат една и съща страна и се подкрепят - "единият лъже, другият маже" (като в приказката).

Първо реших че просто се познават отпреди да джойннат форума.

... после видях че са се регнали в 2 последователни дни 🤭
Смешници, защитавам човека защото е прав и съм с неговото виждане за нещата.
Той показва а вие се криете като мишки. Как да се застъпя за вас когато нищо не сте показали?

Сайт за обяви като обсъждания Каталог може спокойно да се направи с Уордпрес и ще скейлва като регулярен блог, до много постове/обяви.

Всички от видимите в момента features се поддържат в ядрото на Уордпрес и няма нужда от допълнителни плъгини, с изключение на абонаментите.

За няколко часа може да се стъкми нещо със същата структура, ама не виждам причина да демонстрирам - нямам директна файда, а тоя бизнес модел е безперспективен. Имаме много примери за подобни проекти във форума и юзъри, които ги бутат и влачат от много години без успех.

Сайт за обяви като обсъждания Каталог може спокойно да се направи с Уордпрес и ще скейлва като регулярен блог, до много постове/обяви.

Всички от видимите в момента features се поддържат в ядрото на Уордпрес и няма нужда от допълнителни плъгини, с изключение на абонаментите.

За няколко часа може да се стъкми нещо със същата структура, ама не виждам причина да демонстрирам - нямам директна файда, а тоя бизнес модел е безперспективен. Имаме много примери за подобни проекти във форума и юзъри, които ги бутат и влачат от много години без успех.
Няма нужда да демонстрираш защото ако можеше до сега да си го направил!
Тука 99.99% сте като стари и амортизирани професори от архаичен университет и освен теория друго НЕ показвате!
Относно бизнес модела - всеки сам си решава!

Хайде живи и здрави и да ви е спорна новата лекторска година.

Няма нужда да демонстрираш защото ако можеше до сега да си го направил!
Тука 99.99% сте като стари и амортизирани професори от архаичен университет и освен теория друго НЕ показвате!
Относно бизнес модела - всеки сам си решава!
От много време сме в тоя форум и сме показвали доста неща през годините.

А вие "двамата" се държите като деца пред мумиите на Рамзес и Тутанкамон: "Брато, глей къв пясъчен замък построихме! Вий тъй моете ли?!" 🤭

От много време сме в тоя форум и сме показвали доста неща през годините.

А вие "двамата" се държите като деца пред мумиите на Рамзес и Тутанкамон: "Брато, глей къв пясъчен замък построихме! Вий тъй моете ли?!" 🤭
Братле, не може да лежиш на стари лаври. тука работата е 50/50 и всеки е прав за себе си. Но аз като нов виждам как старите нападат новите все едно ще им изядат хляба :) предполагам че сега и мен ще разпънете на кръст ☠️

Братле, не може да лежиш на стари лаври. тука работата е 50/50 и всеки е прав за себе си. Но аз като нов виждам как старите нападат новите все едно ще им изядат хляба :) предполагам че сега и мен ще разпънете на кръст ☠️
  1. Старите не са нападали новите. Много сте чувствителни и не сте виждали какво са нападки и какво е хейт.
  2. Новите всъщност нападнаха с критики бизнес офертата на автора на темата. Което по принцип не е много колегиално.

1. Старите не са нападали новите. Много сте чувствителни и не сте виждали какво са нападки и какво е хейт.
  2. Новите всъщност нападнаха с критики бизнес офертата на автора на темата. Което по принцип не е много колегиално.
Все тая. Ти като старо куче може ли да ми кажеш зашо няма резачка за ботове? Всяка втора тема е постната от бот който след няколко дена си корегира поста и добавя линк.

Горе