Безплатен мониторинг до 10 сайта

metaverse

Well-Known Member
Това е друг мой малък проект, който нахвърлях за няколко часа -> edge-ping.com

Трябваше ми мониторинг система, която да покрива изискванията ми и да може да следи 20-30к сайта без да струва торба пари.

Всичко отново е изцяло edge съответно има по-малък риск да счупя или забравя нещо. :hankey:

С какво се отличава от останалите:
- Проверката на 60 секунди е безплатна.
- Глобална мрежа от 300+ локации. Изходната точка се избира според натоварването на платформата, което не е идеално, но засега ми върши работа.
- Основната функция с HEAD заявки ще остане безплатна завинаги.

Можете да следите до 10 сайта на профил. Поне според тестовете ми работи с 80-90% от сайтовете без да се налага да се прави whitelist.

Както и при други мои проекти - държа на абсолютна прозрачност.
- Записват се минимални данни, които се изтриват автоматично до 90 дни.
- Не се споделят данни с трети страни и никога няма да се споделят.

В този си вид платформата има капацитет за около 5,000 потребителя (50,000 сайта). За повече трябва да намеря решение за монетизация, но ще го мисля по-натам.

П.С. идните дни ще добавя и GET.

I'm doing this: exit1.dev, with free and unlimited site checks. So you can have thousands with a 1 minute check interval for free. I'm sick of all the expensive tools. :)

Currently, this covers both websites and REST endpoints, a web hook for custom notifications, and SSL certificate verification and monitoring.
10.0.0.0.1 192.168.1.254
It's very new, so I'm currently working on new features, like analytics and more notification options.

Последно редактирано:

Горе