Безплатен мониторинг за сайтове

Аз затва се ограничавам до коментари относно "профила" ти. Наживо може да си съвсем различен - уравновесен, мъдър, стъпил здраво на земята, скромен и т.н.

Иначе има ли нещо от ИТ сферата, от което не разбираш и не си в състояние да се изкажеш "компетентно"? Сигурен съм, че няма :) - ти винаги си на върха на вълната и изглежда си ултраподатлив на хайпове и се на*ървяш от всяко ново нещо. Пример: юзърнейма ти.

Дай да видим тоя мегапроект - уордпрес хостинг ли е какво е. Толко топ технологии да крепят някакви шитави уордпреси :rolleyes:

Аз затва се ограничавам до коментари относно "профила" ти. Наживо може да си съвсем различен - уравновесен, мъдър, стъпил здраво на земята, скромен и т.н.

Иначе има ли нещо от ИТ сферата, от което не разбираш и не си в състояние да се изкажеш "компетентно"? Сигурен съм, че няма :) - ти винаги си на върха на вълната и изглежда си ултраподатлив на хайпове и се на*ървяш от всяко ново нещо. Пример: юзърнейма ти.

Дай да видим тоя мегапроект - уордпрес хостинг ли е какво е. Толко топ технологии да крепят някакви шитави уордпреси :rolleyes:
на всички само уърдпреси са ви в главата, изобщо не ползвам уърдпрес, всичко се пише на чисто пхп

Чак да съм компетентен по всичко - не съм. Че имам повече опит от 99% от хората тук - имам. За сметка на това ако ме питаш за човешки отношения съм пас.

Къде съм споменавал много технологии за хоста? :) Мисля казахме Golang и Kafka.

43% от всички сайтове са Wordpress.
може и така да е, но мога да изброя 98780894378423 причини да не се ползва уърдпрес , най малкото всекиденвните ъпдейти за щяло и нещяло са мега дразнещи, скоростта на уърдпрес сайт е с голяма латенция , не може да правиш с кода квото си искаш и най вече е опасна за хакване

• Haha
Реакции: Sky
може и така да е, но мога да изброя 98780894378423 причини да не се ползва уърдпрес , най малкото всекиденвните ъпдейти за щяло и нещяло са мега дразнещи, скоростта на уърдпрес сайт е с голяма латенция , не може да правиш с кода квото си искаш и най вече е опасна за хакване

Аз пък мога да ти изброя 98780894378423 причини защо да използваш Wordpress и защо твоя php код гарантирано на 100% е по-несигурен от ядрото на Wordpress и някои популярни добавки. Ще натрупаш още малко опит и ще разбереш защо е така. ;)

В днешно време ъпдейтите са автоматични. Относно скоростта и къстъмизацията I call it skill issue.

Ако ъпдейтваш редовно и спазваш добри практики без 1,000 знайни и незнайни добавки рисковете някой да хакне точно твоя сайт са минимални.

The White House, TechCrunch, Microsoft News, Ted Blog, cPanel Blog, Vogue, Rackspace Blog това са само няколко големи компании, които използват Wordpress. Предполагам ти знаеш по-добре от екипите там, нали така?

Последно редактирано:
Всеки един проект започва със следните 2 въпроса:
  1. Може ли да се направи на Уордпресс? В 94% от случаите отговорът е "Да".
  2. Добра идея ли е да се направи на Уордпресс? В 87% от случаите отговорът е "Не".

Всеки един проект започва със следните 2 въпроса:
  1. Може ли да се направи на Уордпресс? В 94% от случаите отговорът е "Да".
  2. Добра идея ли е да се направи на Уордпресс? В 87% от случаите отговорът е "Не".

Иди да кажеш на TechCrunch или Rackspace "Не на Wordpress!". Направо пари ще ти дадат за проект да го смениш. ;)

Иди да кажеш на TechCrunch или Rackspace "Не на Wordpress!". Направо пари ще ти дадат за проект да го смениш. ;)
За новинарски/медиен сайт уордпреса е супер - той за това е направен.
Коментирали сме преди къде са му лимитите.

Горе