Безплатен хостинг от NS1.bg

Дискусията в 'Хостинг Форум' стартирана от ns1bg, Ноем 13, 2018.

 1. ns1bg

  ns1bg Member

  Рег.:
  Февру 5, 2013
  Съобщения:
  56
  Харесвания:
  32
  Точки:
  18
  Тъй като съм редовен посетител на predpriemach.com от няколко месеца, а и защото смятам, че ще представлява интерес за хостинг аудиторията на форума, реших да споделя нашата промоция за Черен Петък 2018. Тя е валидна от днес и може да се използва до 23.11.2018 година.

  Попитах нашите клиенти и хостинг потребители на други фирми на каква оферта биха реагирали, защото исках да предложим нещо, което хората искат и в същото време да се отличим от офертите на конкуренцията. Повечето фирми пускат промоциите само за нови клиенти. Ние също го правехме преди години, но след няколко коментари от дългогодишни клиенти, които се чувстваха пренабрегнати, взех решение да направим промяна в политиката за промоциите. Съществуващите клиенти поискаха отстъпка при подновяване, а другите главно искаха 50% отстъпка. Затова реших да има няколко възможности - за всеки по нещо :)
  1. 6 месеца безплатен хостинг за нови поръчки на избран от потребителя споделен хостинг план от адрес https://www.ns1.bg/hosting/webhosting.php
  2. Управляем SSD облачен сървър за 1.99 лв. на месец за първите 6 месеца с включен контролен панел и ежедневни бекъпи. Сървърът разполага с 20GB SSD място, 1 CPU ядро, 2GB RAM памет. Повече информация на https://www.ns1.bg/servers/cloudservers.php
  3. Допълнителна отстъпка при подновяване за съществуващите клиенти.
  За поръчките на нови услуги има изискване домейнът да е закупен преди 1 юли 2018 година и да се хоства извън мрежата на NS1.bg.
   
  Kiril и sim5 харесват това.
 2. pdimitrov

  pdimitrov New Member

  Рег.:
  Ноем 2, 2018
  Съобщения:
  7
  Харесвания:
  3
  Точки:
  3
  Пол:
  Мъж
  Препоръчвам!Съпорта също е на много високо ниво.
   
 3. Aman Singh

  Aman Singh New Member

  Рег.:
  Авг 23, 2018
  Съобщения:
  4
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Пол:
  Мъж
  I'm grabbed shared SSD hosting at just $2 per month, So why I'm purchased to you?
   
 4. zlatko0o

  zlatko0o Active Member

  Рег.:
  Окт 16, 2011
  Съобщения:
  459
  Харесвания:
  60
  Точки:
  28
  Аз пък съм със смесени чувства към съпорта. На няколко пъти са бързи и точно намират проблемите, друг път ме карат да инсталирам някви безсмислени wp плъгини, като преди тва съм им посочил къде може да е проблемът и накрая се оказа, че е точно тва.
   
 5. pdimitrov

  pdimitrov New Member

  Рег.:
  Ноем 2, 2018
  Съобщения:
  7
  Харесвания:
  3
  Точки:
  3
  Пол:
  Мъж
  Вероятно си прав,незнам,но факта е че винаги са на линия,можеш да се свържеш за няколко минути,не те пренебрегват а работят по проблема ти.Не навсякъде е така.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice