Безплатен Wordpress хостинг за няколко минути

nexusftw

New Member
Здравейте,
тъй като преди месеци закупих домейн и хостинг за бъдещ проект, който и така не се осъществи. Реших да помогна малко в полза на обществото и реших да поработя малко с Wordpress и = Multi Sites W.
Накратко ще разкажа какво представлява проекта. За момента е със прост темплейт и езика, който поддържа е английски. Това е WordPress hosting, чрез който с няколко кликания на бутона (за секунди), вие може да си направите напълно функциониращ уеб сайт с WordPress, със безплатен subdomain - от рода vashetoime.furiousracer.com и бърз и стабилен хостинг. Вие нямате достъп до FTP, и каквото да е било. Автоматично ви се инсталира и настройва Wordpress-а, получавате си данните за логин и може да боравите вече със вашия сайт. Защо вместо да ползвате wordpress.com е по-хубаво да ползвате този? Разполагате със стотици теми и плъгини, които се добавят редовно във контролния панел, безплатна поддръжка на E-Mail.
Линк към сайта: furiousracer.com
Ако изпитвате трудности, в сайта има вграден видео урок, който ви обяснява всичко.
бих искал да давате предложения...
неща, които мисля скоро да добавям:
Български език,
форум, в който да получавате помощ и да обменяте опит с други потребители от цял свят и да пускате молби за плъгин или тема.
Друг свеж дизайн
ии, когато ми се отвори възможност ще закупя нов домейн.
Нямам за момента никакво желание да печеля пари, просто го направих в полза на обществото.
 

Горе