Безплатна книга - Излъгани надежди

За хората от форума предлагам безплатната ми книга "Излъгани надежди".

Пускам суров материал, който е пълен с правописни и пунктуационни грешки. Нямам средства да плащам на редактори.

Ако проявате интерес ще ви изпратя книгата в *.PDF формат. От вас се изисква да ми пишете ЛС.

Книгата е автобиографична и клони към жанра - Социална драма. Кратка е, така че се чете лесно.

Да ми пишат само хора, които нямат користни цели и няма да изнасят информацията в публичното пространство.

Предварително благодаря за интереса!

и аз бих я прочел

А защо не комерсиален проект? Понеже животът на никой от присъстващите не е особено интересен и всички сме разочарование за родителите си, най-добре да е с художествен (измислен) сюжет, но с висок маркетингов потенциал. Сещам се за няколко брутално добри примери на съществуващи книги:
  • "Дневникът на Една Курва" - автор никому неизвестна женица, но заради заглавието се избиха да я интервюират преди години.
  • "Моят Живот с Емил Димитров" - автор Евгени Минчев (разбира ги работите нашият!)
Нещо, което да хване аналоговата WS-Телешоп аудитория - основно лелки и чичовци 50+ клечащи във фейсбука.

Примерно заглавие: "Моят Живот с Емил Димитров... и Евгени Минчев", автор Левент Манафов (псевдоним). Понеже Хеликон едва ли ще искат да я сложат в книжарниците си, планира се печатане в ограничен тираж (идеално он-деманд) - тук @partytime ще обясни в подробности как стават нещата (той консултира всякакви бизнеси) и продажба онлайн. Маркетинг = фейсбук спам.

А защо не комерсиален проект? Понеже животът на никой от присъстващите не е особено интересен и всички сме разочарование за родителите си, най-добре да е с художествен (измислен) сюжет, но с висок маркетингов потенциал. Сещам се за няколко брутално добри примери на съществуващи книги:
  • "Дневникът на Една Курва" - автор никому неизвестна женица, но заради заглавието се избиха да я интервюират преди години.
  • "Моят Живот с Емил Димитров" - автор Евгени Минчев (разбира ги работите нашият!)
Нещо, което да хване аналоговата WS-Телешоп аудитория - основно лелки и чичовци 50+ клечащи във фейсбука.

Примерно заглавие: "Моят Живот с Емил Димитров... и Евгени Минчев", автор Левент Манафов (псевдоним). Понеже Хеликон едва ли ще искат да я сложат в книжарниците си, планира се печатане в ограничен тираж (идеално он-деманд) - тук @partytime ще обясни в подробности как стават нещата (той консултира всякакви бизнеси) и продажба онлайн. Маркетинг = фейсбук спам.
Благодаря ти приятелю! Ще го имам предвид, ако искаш ще ти изпратя книгата!

Идеята ти е страхотна и тя много ми харесва, въпреки, че харесвам Евгени Минчев, аз от книги не разбирам. Това първо и второ, разбирам сарказма ти. Трето съм в бърнаут след последните 2-3 дена след изчетените простотии по една друга тема. За онлайн продажбите - компетенцията ми е спорна. Онлайн продажбите не са като офлайн. Но виж, ако продаваш фотьойли .... :p

Ти искаш ли я? Аз я давам само на хора, на които имам доверие!
Аз не съм по книгите. Скучни са ми и четенето ме приспива. Ако не е много дълга мога да помогна малко с редакцията, макар че не съм про. Контрата е лингвиста 👌😄

Благодаря ти приятелю! Ще го имам предвид, ако искаш ще ти изпратя книгата!
Ще погледна щом даваш.

Идеята ти е страхотна и тя много ми харесва, въпреки, че харесвам Евгени Минчев, аз от книги не разбирам. Това първо и второ, разбирам сарказма ти. Трето съм в бърнаут след последните 2-3 дена след изчетените простотии по една друга тема. За онлайн продажбите - компетенцията ми е спорна. Онлайн продажбите не са като офлайн. Но виж, ако продаваш фотьойли .... :p
Не е сарказъм - искрено ми е интересно какво мислиш по темата, понеже и на мене ми стана интересно, а ме мързи да проучвам. Плюс малко бъзик.
И аз харесвам Евгени Минчев и това там е само несериозен пример - не съм рекъл че ще го таргетираме персонално.

печатане в ограничен тираж (идеално он-деманд) - тук @partytime ще обясни в подробности как стават нещата
Най краткия отговор, който бих дал (без да съм чел книгата), е че трябва да се намери известна личност, която да се представи, като автор на книгата, която същевременно да е забулена в мистерия. Читателите обичат драмата

Най краткия отговор, който бих дал (без да съм чел книгата), е че трябва да се намери известна личност, която да се представи, като автор на книгата, която същевременно да е забулена в мистерия. Читателите обичат драмата
Не внимаваш и не четеш м/у редовете. Именно защото нямаме известна личност за автор, известната личност я пъхаме В ЗАГЛАВИЕТО! 🤫

Ефектът е близък.

Не внимаваш и не четеш м/у редовете. Именно защото нямаме известна личност за автор, известната личност я пъхаме В ЗАГЛАВИЕТО! 🤫

Ефектът е близък.
Не искам да се ангажирам с каквото и да било. Автора по-горе каза: "Бог, той вижда и знае всичко. Ако някой злоупотреби, той ще бъде наказан!" :oops::rolleyes:🫣
Не съм суеверен но няма да се нагърбя с каквото и да било. Не искам да му спамим темата 🤫🙏

Горе