Предлагам: Безплатна реклама в 5bg.top на топ позиции - Има условия

Dafa Web

Active Member
Рейтинг - 92.9%
13   1   0
Безплатна реклама в 5bg.top на топ позиции - Има условия
Банер:
Предлагам на всеки който има рекламна медия и печели от клиенти, които купуват в неговата мрежа рекламни банери да показва БЕЗПЛАТНО банери на негови клиенти в 5bg.top. Освен това, може да рекламира безплатно и своя бизнес. Предлагам само една възможна опция, Банер стандартен правоъгълник 720х90 размер. На главната страница местоположението е във футъра, на останалите страници както и в Търсене има както ТОП позиция, така и футър, ще се показвате и на двете места ( на една страница два еднакви банера няма да се повтарят ). В замяна подобна реклама на 5bg.top във вашата мрежа, медиен сайт или медия. Като разбира се това не се отнася да рекламирате моя сайт във сайтовете на вашите клиенти, само във ваши сайтове.

Видео:
Който участва/притежава в ТВ медия, може да направим опция да се показват видеореклами от които те печелят пари във сайдбаровете из целия сайт, срещу видео реклама на 5bg във въпросната ТВ. Като едновременно с това, ако имат клиенти ползващи И банер реклама в сайта на телевизията, може да се пускат и банери във 5bg.


Запазвам си правото да откажа на който преценя, както и вие си запазвате право, ако не ви харесва/устройва или ви се струва абсурдна офертата да не пишете. :)
Реклами за еротични и незаконни стоки/услуги/сайтове и други няма да се приемат със сигурност!


Позиция в Главната страница


Позиции във всички останали страници
 
Последно редактирано:

Горе