СЕО БГ
Реакции
460

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • ХАХАХАХАХА
  1676077800122.png

  И същевременно НАЙ-ГОЛЕМИТЕ:
  1676077839696.png
  • Wow
  Реакции: Blinky
  Blinky
  Blinky
  Биг Бизнес Хиър. :)
  СЕО БГ
  СЕО БГ
  Надявам се няма толкова гламави да платят :D :D :D Защото вече не се учудвам, щом даваме по половин милион за апртаменти, дето не струват толкова и при евентуален тръс ще паднат ... няма да се уяудя ако някой го купи тоя абсурд
  Дъбър вечер отново г-н СЕО! А тази вечер как сте! Имате ли случайно още останали от щасливите ръчички с палчета към висините..форумни? За един проект питам.. Търсим лицемер с опит и мерак.. :)
  Здравей, човече. Имаш ново професионално мнение от мен в темата за obiava.eu
  НАПАДАЙ НАРОДЕЕЕ :D :D :D
  image.png
  Стандартно по нашенски: Всеки се възползва от безплатна помощ, но когато дойде твоят момент и имаш нужда от помощ, печелиш "най-доброто"..., а именно мълчание отсреща. П.п. Говоря принципно за 99 процента от народа
  Шшш, някой може ли да ме уреди и мен с някой държавен сайт. Гледам един сайт, направо не ми се иска да споменавам нито сайта, нито кой го е правил ( макар че то си я пише излагацията на кой е ). Сайта е държавен и свързан с доста сериозни неща, меко казано нелеп. Та и аз искам да ми дават пари за изгъзици..... :) Ако можЕ "ПЛИС" :3
  • Haha
  Реакции: етерИум and Blinky
  СЕО БГ
  СЕО БГ
  Ако знаеше за кой сайт говоря, нямаше да пишеш това. Сайта не е правен тогава. Версията на въпросния държавен сайт е на около 6-7 години и аз силно се съмнявам да е взел нищо или 300 лв. имайки в предвид държавната структура за която е сайта.
  СЕО БГ
  СЕО БГ
  Работил съм с държавни институции ( друга дейност и не не успях да облажа защото не бях четка на някой си ) и прекалено съм наясно с нещата че там даром няма. Ако например аз се бях уредил в тази си сфера дейност ( сайтове демек ) щях да спечеля аз, уредилия ме и други по линията, като за да спечелят всички цифрите се умножават многократно.
  СЕО БГ
  СЕО БГ
  Като разбира се е така във всяка една секция, транспорт, пътища, сигнализация, поддръжки, почистване и т.н. и т.н. и т.н., изобщо навсякъде където може да участва фирма изпълнител за дадена дейност. П.П. И да бях глупак че не взимах, акто ми се даваше. До сега можеше да имам хотел или поне 2 апартамента :) Ама уви, да бъда честен с крадците беше глупаво. :)
  Здравей, Човече. Как си? Какво правиш? Има ли интерес към FINANSI.INFO?
  • Like
  Реакции: СЕО БГ
  СЕО БГ
  СЕО БГ
  Здравей :) Бивам долу горе, работя :) Нямам интерес към домейна, доста сайтове пак навъдих и ги чистя малко по малко :) Ти как си и какво става с теб :)
  • Like
  Реакции: PUTIN
  Струва ми се, че като всички не бяхме в къщи под карантина, повече хора пишеха във форума....... Тея дни ми се струва направо празен.
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе