Безплатна фейсбук реклама!

sezam

Member
Рейтинг - 75%
3   1   0
Ако имате онлайн магазин за играчки,подаръци или други стоки,а също така хотел,къща за гости,ресторант...може да пращате:

Кратък текст+снимка+линк

На следния адрес: [email protected]

Моля текста и снимката да бъдат точно,както желаете да бъдат публикувани,а не да се налага редакция.
Може да пращате по една публикация дневно,която ще бъде публикувана.
Важно!-Линка трябва да бъде към сайт,а не към друга фейсбук страница!
Също така може да публикувате ежедневно и многократно и вие самите на стените на следните страници:

https://www.facebook.com/GoodHotels



[/URL]https://www.facebook.com/Podaracite

https://www.facebook.com/savetite

М
оля да се съобразявате публикацията ви да е тематично свързана със страницата.

Също така се предлага и платена реклама ,която е значително по сериозна!
Заинтересованите ще получат по подробна и конкретна информация къде и каква е тази реклама.

Възползвайте се от безплатната коледна промоция-:)
Поздрави и успех!
 
Последно редактирано:
От: Безплатна фейсбук реклама!

Интересувам се от рекламата. Пиши ми на bigpoker @ abv . bg
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

Май трябваше да сложа цена -5 лв. за да не е толкова подозрително( а и това ще стане след време,затова се възползвайте безплатно сега)-:)Аз така или иначе ще си развивам страниците,не ми достига време за да търся тематични публикации и затова реших по този начин да го направя.Имайте предвид ,че тези страници не са големи,но получават ежедневно трафик от значително по-големи.Всеки печели в случая и няма нищо съмнително в офертата-:)
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС МОЛЯ ВСИЧКИ ДИРЕКТНО ДА КАЧВАТ НА СТЕНИТЕ НА СТРАНИЦИТЕ!Отворил съм стените и съм дал разрешение да се рекламирате,защото не ми достига време за тези страници.Може да го правите всеки ден ,ако се спазват посочените условия.За по сериозна реклама която е платена може да се свържете от тук: http://eliteads.net/
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

За да публикувате и виждате на стената публикации и от други фенове трябва да включите на тази опция---
Всички (най-последните) --- публикации.А също така вероятно за да публикувате ,трябва да сте фен на страницата,не съм сигурен в това,но втори човек ми пише че му трия публикация,а аз не го правя.
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

С риск да стане по - бързо платена (което е неизбежно), ще споделя, че съм много доволен от посещенията, които получавам от страниците на sezam . Не зная дали ще има реален клиент от тях, но ... рядко се среща толкова добра безплатна услуга.
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

Благодаря на sezam за жеста. Доволен съм от резултата. Ще пускам по 1 интересен линк на ден в едната страница, докато тече "промоцията". Надявам се с нещо да спомогна и за по-нататъшното й развитие. Поздрави.
 
Последно редактирано:
От: Безплатна фейсбук реклама!

И аз се присъединявам към горния пост. Благодаря за безплатната реклама с един линк се получиха добри резултати. Благодаря.
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

Благодаря на всички за положителните отзиви.Ако не ме "натискате" да следя и давам обяснение на всеки(днес съм отговорил поне на 20 писма и сега ме е страх да вляза в пощата си) а си публикувате по определения начин--- кратък текст+ снимка+ линк към САЙТ тематично свързан със страницата--- много е вероятно да оставя стените отворени за доста дълго време.Не съм самарянин,профилирам си страниците по този начин,но не ми пречи да получавате някакъв минимален трафик,а предполагам и индексиран линк към сайта.Много е вероятно да отворя стената и на по сериозна страница експериментално поне за 24 часа.Поздрави и успех!
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

ПРОМОЦИЯ- https://www.facebook.com/priyateli
Експериментално е отворена стената на една голяма страница за 24 часа.(ако не бъде залята от спам,може да остане и по дълго)Моля да публикувате по многократно описания начин(кратък текст+снимка + линк към САЙТ а НЕ към фейсбук страница.)в 90% от случаите се пуска един гол линк и феновете го приемат като чист спам и никой не ги посещава.По другите страници ще споделяме и публикуваме ваши публикации ако са спазени тези условия.Тези които са се възползвали вероятно са видели резултата-:)
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

Оуууу страхотна страница, ще се възползваме, и аз Ви приканвам да се съобразявам,е да не прекаляваме с линковете за да имат ефект. Иначе на пича трябва да направим един коледен подарък :)
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

Аз много не разбирам от фейсбук защото нямам, но направих едно сайтче и това ще му е първата реклама, надявам се да отговаря на изискванията на мейла пратих снимка(линк) текст и линк към уеб сайта. Поздрави!
 
От: Безплатна фейсбук реклама!

Моля да не се заблуждавате,че щом съм разрешил временно безплатно публикуване на стените ще публикувам линк за 5 лева на стената на по-голяма страница-:)Май наистина не трябва да се пускат безплатни оферти тук,защото се правят грешни изводи-:)
Учуден съм ,че малко хора се възползват от предоставената възможност и само 2-3 редовно публикуват и вероятно получават добър трафик-:)Тъй като не познавам публикуващите,ако може собственика на vzemko.bg да ми пише.
 

Горе